Van Nistelrooy: Majdnem elvitt a Bayern

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 19. 17:12
Egy 2006-os történetet elevenített fel Ruud van Nistelrooy a Bildnek adott friss nyilatkozatában, amelyben elárulta a világbajnokságot követően előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Bayern Münchennel. A csatár emellett hamburgi helyzetét taglalta, illetve kitért arra, milyen tervei vannak az északiaknál 2011 nyarán lejáró szerződését követően.


A holland gólgyáros 2006 júliusában véget vetett ötéves tartózkodásának a Manchester Unitednél és 24 millió euró fejében a Real Madridhoz igazolt, miközben fél lábbal már Németországban járt.

„Miután lezárult a 2006-os világbajnokság, közel álltunk a megegyezéshez a Bayern Münchennel - jelentette ki a csatár. - Ha a Real Madrid nem szólt volna közbe, aláírtam volna szerződésemet a bajoroknál."

„Nem volt egyszerű lemondani a tárgyalásokat, személyesen kellett felhívnom Uli Hoenesst és bocsánatot kérnem miszerint: tudom szinte megegyeztünk, de a Realhoz kell igazolnom. Végülis a Madridban eltöltött idő karrierem egyik legszebb szakasza volt."

Ami késik nem múlik, négy évvel később Van Nistelrooy csak aláírta Bundesligába szóló szerződését, januárban a Hamburghoz csatlakozott. A korábbi aranycipős pedig ismét úgy érzi, jó döntést hozott:

„Jól érzem magam Armin Veh irányítása alatt, egyelőre nincs okom panaszra, de szeretnék kivárni és február-március táján eldönteni, hogyan tovább" - utalva az északiaknál jövő nyáron lejáró kontraktusára.

Ami pedig a folytatást illeti, szurkolói szemszögből nem sok jóra számíthatunk: „Nem hiszem, hogy a futball forgatagában maradok és egyelőre edzőként sem tudnám elképzelni magam, de soha nem tudni. Jaap Stam sem akart soha csapatot vezetni és tessék, a Zwolle (holland másodosztály) trénere."

A Hamburg a listavezető Mainz hétvégi legyőzésével nyolc forduló után a tabella ötödik helyére jött előre, Van Nistelrooy pedig négy találatával holtversenyben a negyedik a góllövőlistán.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu