Valami nem stimmel Luis Suárezzel

Szerző: SHLétrehozva: 2012. november 12. 13:06
Luis Suárez a hétvégén újabb fontos gólt szerzett a Liverpoolnak, ezúttal a Chelsea ellen, de ő is meglepődhetett, mikor az ünneplésnél meglátta, hogy senki sem tart vele a csapattársai közül. Mi a baj az uruguayi csatárral?


 

A vasárnapi Chelsea - Liverpool elsősorban két veterántól szólt. Az eltiltásból visszatérő John Terry ötvenedik gólját szerezte a londoni csapatban (nem sokkal később viszont súlyosan megsérült), majd az egyenlítő gólnál Jamie Carragher adta a gólpasszt, amire 2009 óta nem volt példa.

Ezért a csapattársak inkább vele ünnepeltek, nem pedig a gólszerző Luis Suárezzel, aki pedig rohant a nézőkhöz ünnepelni a gólját, de megfordulva csalódottan látta, hogy senki sem tart vele. You'll Never Walk Alone?

Valami nem stimmel a Liverpool öltözőjében, mert az még csak-csak érthető, hogy Carraghert választják a társak, de hogy SENKI nem ugrál együtt egy gólszerző csatárral, az igencsak szokatlan.

PREMIER LEAGUE 2012/2013
11. FORDULÓ:
CHELSEA - LIVERPOOL FC 1-1 (1-0)
London, Stamford Bridge V.: Howard Webb
CHELSEA: Cech - Azpilicueta, Ivanovics, Terry (Cahill 40.), Bertrand - Ramires, Mikel - Hazard, Oscar (Moses 77.), Mata - Torres (Sturridge 82.) Menedzser: Roberto Di Matteo
LIVERPOOL: Jones - Johnson, Enrique, Agger, Carragher - Wisdom, Allen, Gerrard, Sahin (Suso 60.) - Suárez, Sterling Menedzser: Brandon Rodgers
Gólszerző: Terry (20.), ill. Suárez (73.)
Sárga lap: Mikel (80.), ill. Allen (51.), Johnson (56.), Gerrard (67.)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu