Vadócz nem duplázott az Almería ellen

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 19. 22:53
Vadócz Krisztián végig a pályán volt 18. La Liga-mérkőzésen a 31. fordulóban, de nem tudta ponthoz segíteni csapatát, az Osasuna 2-1-es vereséget szenvedett az Almería otthonában. Pedig ősszel pont a piros-fehérek ellen talált először kapuba. A pamplonaiak a 13. helyre csúsztak vissza a táblázaton.


A magyar válogatott középpályás az első félidő közepén kis híján gólt lőtt, Esteban kapus kiütötte lövését. A szünet után újra rivaldafénybe került, ekkor Solát ugratta ki, a csatár azonban nem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel.

A lényeg az utolsó húsz percre maradt: Alvaro Negredo bal lába sült el, de öt perccel a vége előtt Pandiani egyenesbe hozta az Osasunát. Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött Negredo és befejelte a győztes gólt. A túlórában Vadócz szabálytalankodott a meccs hősével, s nem úszta meg a sárga lapot.

Az Espanyol idénybeli hatodik sikerével elmozdult az utolsó helyről, a Villarreal emberelőnyben sem tudta két vállra fektetni idegenben a Valladolidot.

SPANYOL ELSŐ OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG (LA LIGA), 31. FORDULÓ

Almería–Osasuna 2-1 (Negredo 71., 89., ill. Pandiani 84.)

Espanyol–Racing 1-0 (Alonso 57.)

Valladolid-Villarreal 0-0 (kiállítva: Bea - 63., Valladolid)
Valencia-Sevilla 3-1 (D. Villa 45. - 11-esből, Mata 83. - 11-esből, Pablo Hernández 92., ill. Escudé 9. - kiállítva: Adriano 43., Sevilla)
Betis-Sporting Gijon 2-0 (Emana 7., 70. - kiállítva: Arzu 79., ill. Cuéllar 76.)
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu