Uzsgyi a jegyekért, vagy lemaradsz!

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 30. 16:03
Mi ez, ha nem futball-láz?! A Málta elleni sorsdöntő vb-selejtezőre már csak alig 3-4000 jegy vár gazdára, és a hétfői érdeklődést elnézve szinte biztosra vehető, hogy szerdán egyetlen szék sem marad üresen a Puskás Ferenc Stadionban – mondta el a SportHirado.hu érdeklődésére Gaál Sándor, az IBUSZ sportirodájának vezetője. A mérkőzést 19 órától élőben követhetik figyelemmel honlapunkon.


LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ:
MAGYARORSZÁG - MÁLTA
Puskás Ferenc Stadion, szerda, 19.00

Az Albánia elleni, szombati győzelem nemcsak a válogatott játékosainak, hanem szurkolóinak étvágyát is meghozta. De inkább beszéljenek a számok: a mérkőzésre már csak alig több mint 3000 jegy vár gazdára, ám ahogy Gaál Sándor a hétfői trendből kiolvassa, nem lesz ez sokáig így.

„A kétezer és a négyezer forintos bilétákat már ne is keressék, egy darab sem maradt belőlük az árusítóhelyeken. Az 1200 Ft-os jegyek is szépen fogynak, csupán – hogy egészen precíz legyek – 2892 darabbal tudunk szolgálni (nyilatkozta 15:37-kor – a pontosság kedvéért). A fedett tribünön még néhányszáz drukker előtt szabad a pálya, nekik 7000 forintot kell leszurkolniuk, ha a helyszínen szeretnék megtekinteni a meccset.”

„Az alsó karéjban telt ház esetén 27 453 néző zsúfolódhat össze, azt hiszem, valami hasonlónak lehetünk szemtanúi szerdán is. Sőt megkockáztatom, egyetlen szék sem marad árván. A felső szektorokban tízezer gyermeklabdarúgó és kísérőik foglalhatnak helyet, a biztatásra tehát nem lehet majd panasz” – jegyezte meg Gaál Sándor.

„Hogy hány máltai szurkolóra számítunk? A dolgok jelenlegi állása szerint mintegy nyolcvanan képviseltetik magukat. Az összbevétel az előzetes kalkulációk alapján 25-30 millió forintra rúghat, reméljük, az őszi selejtezőkön is ehhez hasonló, vagy ha lehet, még élénkebb lesz az érdeklődés” – adott hangot bizakodásának az IBUSZ sportirodájának vezetője.


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu