Usain Bolt gyávának nevezte C. Ronaldót

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 5. 10:49
Kemény kritikával illette a Manchester United sztárját, Cristiano Ronaldót a pekingi olimpia hőse, Usain Bolt. A sprinter gyávának nevezte a portugál játékost, szerinte sokkal többet panaszkodik, mint cselekszik mostanában. A jamaicai 100 és 200 méteren illetve a váltóval 4x100 méteren világcsúcstartó hozzátette, mivel nincs mostanában csúcsformában az aranylabdás sztár, így különösen érződik, agresszivitása híján még inkább rájár a rúd ellenfelei belépői nyomán.


Bolt az Observernek adott interjújában teregette ki feketén fehéren mit gondol Ronaldóról, egy hónappal azelőtt, hogy májusban találkoznának és a portugál futóleckéket venne korunk leggyorsabb emberétől.

 

„Az első dolog, amit mondok majd neki (Cristianónak - a szerk.), ne viselkedjen ennyire gyáván – hangzott a kritika a Pekingben lehengerlő teljesítményt nyújtó sprinter szájából, majd így folytatta. – „Komolyan, mivel jelenleg nincs csúcsformában, egyre többen kezdik ki egyszerűen azért, mert nem elég kemény” – indokolta kijelentését Bolt.

 

Az atléta hozzétette, Ronaldónak Wayne Rooney-t kellene követnie, ha elszeretné kerülni az olyan kemény belépőket és durva szabálytalanságokat, amelyek eddig rendre a kárára váltak. „Érdekes módon soha senki nem mer ugyanúgy nekiesni Wayne-nek, mint Cristianónak" – folytatta a 9,69 mp-es 100 méteres eredménnyel rendelkező jamaicai.

 

„A legfontosabb, hogyha elég agresszív játékot produkál, ha kap néhány prios lapot elérheti azt, hogy az ellenfelei ne csak a trükkjeitől féljenek” – zárta nyilatkozatát Usain Bolt.

 

Valami igazság biztos van az atléta szavaiban, hiszen annak ellenére, hogy eddig 13 gólt lőtt Ronaldo az idei szezonban, meg sem közelíti azt a formáját, amikor 42 találatot jegyzett az előző idényben.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu