„Marad-e Ibra és Maicon? 50 százalék”

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 21. 17:03
Hamarosan elfogyhat az Inter vezetőinek és José Mourinhónak a türelme, akik döntés elé állították a svéd csatárklasszis Zlatan Ibrahimovicot. Még az előszezonig színt kell valllania, húsznapos ultimátumot kapott. Eközben a Marca azt írja, a játékos akár hárommillió eurós fizetéscsökkentésbe is belemenne, csak hogy eligazolhasson, mégpedig a Real Madridba.


Igazi világszenzáció lenne, ha két aranylabdás, Kaká és Cristiano Ronaldo után egy újabb világklasszist, az Inter-csatár Zlatan Ibrahimivocot kötelezné el a királyi gárda. Az ügy nem reménytelen, talán éppen a Real Madrid szirénjeinek énekére várt a svéd támadó, aki az idény végén nem zárta ki távozását.

José Mourinhónak ez az egész történet úgy ahogy van nem tetszik, még a felkészülés előtt várja Ibra válaszát, aki három hetet kapott arra, hogy határozzon.

A Marca sem tudja másképp, információik szerint célpontot váltott Florentino Pérez, nem David Villa, nem is Diego Forlán, hanem Zlatan lehet a harmadik ajándék a blancók szurkolóinak. A sztár fizetéscsökkentésbe is belemenne, csak hogy új életet kezdhessen Madridban. Mindez persze a Marca verziója.

A 27 éves játékos ügynöke, Mino Raiola kapcsolatban van az új galaktikusokkal, de pártfogoltjának megszerzése nem olcsó mulatság. Ronaldo klubváltásáig ő a legjobban fizetett játékos (évi 12 millió eurót keres), az Inter pedig elrettentésül CR7 árát emlegette az esetleges kérőknek a múlt héten.

Azt azért vegyük figyelembe, Ibra többször hangoztatta, a nemzetközi porondon is learatná a babérokat, hogy eséllyel pályázzon az egyéni címekre. Erre pedig a Nerazzurróknál eddig bizony kevés lehetősége volt.

MORATTI FRISS NYILATKOZATA A SKY-NAK
"A kérőkkel tudattuk, mennyibe kerülne Maicon és mennyibe Ibrahimovic. Ötven százalék, hogy maradnak. Szurkolóként nem engedném el őket, sportvezetőként azt mondom, ha minden áron menni akarnak, menjenek. Branca Maicon-ügyben utazott a spanyol fővárosba szombaton, de szerencsére Pérezt nem igazán érdeklik mostanában a védők. Ibra a Barcába? Nem hinném, Laporta nem rajong érte."

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu