Újra harcban a Real De Rossiért!

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 20. 16:33
Hiába telt el sok év azóta, hogy Florentino Pérez első, a Real Madrid élén eltöltött időszakában megpróbálta leigazolni az akkor még inkább tehetségként elkönyvelt Daniele De Rossit. A királyi gárda elnöke ugyanis nem felejt, mi több, ismét harcba szállna az olasz válogatott klasszisért. Manuel Pellegrininek se lenne ellenére a jelenleg még az AS Roma alkalmazásában álló futballista, hiszen szüksége van még egy védekező középpályásra.


Nemcsak Pérez, utódja, Ramon Calderón is tett halvány kísérleteket a talján játékos megszerzésére - sikertelenül. Előbbi azonban tavaly visszatért a blancók élére és nekilátott egy újabb „galaktikus” csapat kialakításának. Kaká és Cristiano Ronaldo megszerzése mutatta, nem a levegőbe beszélt a prezidente.

Voltak azonban hamvába holt kísérletei, de Pérez úr nem adja fel egykönnyen. Ezúttal a korábban hiába csábított De Rossiért száll ismét harcba, legalábbis az AS információi szerint.

Calderón idején a Real nem volt hajlandó kifizetni 40 millió eurót a középpályásért, ám a régi-új elnök könnyebben nyúl zakója zsebébe, mint kollégája. Így előfordulhat, hogy az egész eddigi pályafutását az olasz fővárosban töltő sztár nemsokára már a királyi gárda mezében fut ki a gyepre. 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu