Újabb szerető pakolt ki Ronaldóról

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 12. 10:14
Cristiano Ronaldo nőügyeiből kifogyhatatlan a bulvársajtó: ezúttal egy brazil fitnesszedző pakolt ki mindent, de mindent a Manchester United ászával folytatott románcáról. A férfimagazinok címlapján is megforduló Gabriela Endringer elmondása szerint mintegy hat hétig ápolt közeli kapcsolatot CR7-tel, ám viharos szakításuk óta egyáltalán nem keresik egymást.


 

Ronaldo éppúgy híres szabadelvű világnézetéről, mint fantasztikus szabadrúgásairól és lábakat összeakasztó cseleiről. A portugál ász igencsak sűrűn váltogatja partnereit, és nem egy közülük mélyebb betekintést is enged hálószobatitkaikba.

Legutóbb a csodaszép fitnesszedzőnek, Gabriela Endringernek járt el a szája, és elemezte mélyre hatóan 2008 aranylabdásához fűződő viszonyát a The Sun brit bulvárlapnak.

„Egy lisszaboni diszkóban találkoztunk februárban. Először egy barátját küldte hozzám, ám elhajtottam, mire maga Cristiano vette a kezébe az ügyet. Elkérte a telefonszámomat, de miután távozott, három perc sem telt bele, már csöngött a mobilom” – mesélte Gabriela.

„Ezt követően napokig SMS-ekkel bombázott, és meghívott a portugál válogatott Finnország elleni barátságos mérkőzésére Algarvéba. A meccs után egy egész hétvégét töltöttem Cristianóval chesire-i otthonában. A háza hatalmas, mindössze kétszer mozdultunk ki, akkor is vacsorázni.”



„Az ágyban mindent megkaptam tőle, amire csak vágytam. Nagyon ragaszkodó volt, agressziónak a legkisebb jelét sem mutatta.”

A szakítás okáról a hölgy elmondta, semmi komoly dologra nem kell gondolni, csupán néhány „apróság” vezetett ahhoz, hogy hat hét után szétváltak útjaik.

„Néhány barátom fotókat csinált rólunk, amelyek bejárták a portugál lapokat. Szomorú véget ért a kapcsolatunk, azóta egyáltalán nem is beszéltünk” – búslakodott az egykori szerető.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu