Újabb pofont kapott a Milan az Intertől!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 27. 01:18
Diego Milito volt a szezon első milánói derbijének a hőse, az argentin csatár duplája foglalta keretbe a World Football Challenge felkészülési torna égisze alatt megrendezett Inter-Milant. A piros-feketék harmadik meccsükön harmadik vereségüket könyvelhették el több mint negyvenezer néző előtt Amerikában a foxborough-i Gillette Stadionban.


A Samuel Eto'óra váró Interben ezen a meccsen debütált a védelem tengelyében Lúcio, és a Genoától érkezett Thiago Motta-Diego Milito duó is helyet kapott a kezdőcsapatban. A Milanban a Thiago Silva-Oguchi Onyewu belső védőpárosnak kellett (volna) nyugalmat adnia a csapatnak, elöl Patónak és Borriellónak kellett (volna) rohamoznia.

A fekete-kékek ajtóstól rontottak a háznak, azaz a Milan kapujának, s hamar meg is lett az eredménye. Diego Milito köttt csomót Onyewu lábára, majd Kalac és a bal kapufa között gurított a hálóba a negyedik percben. 

Pato az elején ugyan kétszer is veszélyeztetett, de a Ronaldinho köré épülő Milanból hiányzott a puskapor, Cambiasso árnyékként követte a brazilt. Öreguras volt a Milan, mint az elmúlt szezonban megszokhattuk.

Julio Cesarnak a második félidőben is csak Dinho szabadrúgásainál és egy Flamini bombánál kellett észnél lennie, egyébként már a középpályán elhaltak a Milan-támadások. Hiába cserélte ki a védelem három-negyedét Leonardo (Zambrotta, Onyewu és Jankulovski helyett Oddo, Nesta és Antonini állt be) ismét kapitulált a Serie A bronzérmese.

Egy remek kontra végén Milito eldöntötte a meccset negyedórával a vége előtt. Abatét megtáncoltatva talált be úgy, hogy a labda Kalac lábán felpattanva jutott a hálóba. Három meccs, három vereség. Mi lesz veled Milan?

FELKÉSZÜLÉSI TORNA, WORLD FOOTBALL CHALLENGE, 3. FORDULÓ

INTER–MILAN 2-0 (Milito 4., 75.)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu