Újabb nagybevásárlásra készül a Real

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 24. 20:50
Ahogy az már lenni szokott, nyári nagybevásárlásra készül a Real Madrid. Az AS értesülései szerint a királyi gárda már nemcsak a korábban is megkörnyékezett Franck Ribéryre vagy David Silvára, hanem a német Bastian Schweinsteigerre és az argentin Angel De Maríára is kivetették a hálójukat.


A Bayern München fiatal középpályása 2002 novemberében mutatkozott be a bajor sztárcsapat színeiben, ahol azóta alapemberré nőtte ki magát. Olyannyira, hogy a Bayern csak egy meglehetősen nagy összeg fejében lenne hajlandó megválni egyik legnagyobb sztárjától. Kérdés, a madridiak kifizetnének-e a szőke játékosért közel 60 millió eurót...

A spanyol lap szerint, amennyiben Ribéryt nem sikerült elcsábítaniuk a bajor fővárosból, a Benfica, fél Európa által körüludvarolt sztárja, Angel Di María lehet a megoldás. Az ő megszerzése sem lenne olcsó mulatság, hiszen a portugál csapat ötvenmillió euróért hajlandó csak elengedni őt. 

Természetesen vannak újra és újra feltűnő nevek a Santiago Bernébau Stadion környékén. Ribéry mellett ilyennek számít a valencia Európa-bajnok középpályása, David Silva is, akiért állítólag 30-35 millió eurót kéne kifizetnie Florentino Péreznek. 

No, de hol van még a nyár? Ráadásul azt is tapasztalatból mondhatjuk, hogy a királyi gárda vezetőségének nem szokott gondot okozni a magas átigazolási összeg leszurkolása vagy, hogy a kiszemelt játékosnak még élő szerződése van klubjával. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu