Újabb MU-attak a valenciai duóért

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 28. 11:07
A Manchester United minden korábbinál közelebb került ahhoz, hogy leigazolja a Valencia támadókettősét, David Silvát és David Villát – szellőztette meg a Daily Mirror. Az MU negyvenmillió fontos ajánlattal készül meglepni a Denevéreket. A spanyol klub igazgatója elismerte, az anyagiak miatt előbb-utóbb mindenképpen kénytelenek lesznek eladni Villát.



Noha januárig még várnunk kell a következő átigazolási időszakra, a színfalak mögött már megkezdődtek az újabb „sakkpartik”.

A Daily Mirror brit lap szerint a Manchester United közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a Valenciával David Silva és David Villa átigazolásának ügyében, és a spanyol klub igazgatója a spanyol televíziónak elmondta, bizony a lap nem jár túl messze az igazságtól.

„A klub hatalmas erőfeszítéseket tett a nyáron azért, hogy megtartsa őket, az anyagi helyzetünk azonban egyre inkább kezd ellehetetlenülni, és nemsokára elérkezhetünk ahhoz a ponthoz, amikor tarthatatlanná válik. Talán el kell adnunk Villát” – nyilatkozta Fernando Gómez.

Az MU Silvára is pályázik, akivel az igencsak korosodó Ryan Giggset és Paul Scholest pótolnák az iparvárosiak.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu