Újabb holland csillag az Interben?

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 13. 15:14
Olybá tűnik, Wesley Sneijder mellé mindenképpen szeretnének még egy holland sztárt igazolni az Internél. A milánói alakulatnál ezúttal Ibrahim Afellayt szemelték ki, a jelenleg Dzsudzsák Balázs csapattársaként a PSV-ben és a válogatottban csillogó 24 éves szélső igencsak kapós lett.


A svédek ellen is fantasztikusan játszott, de klubcsapatában is a legjobbak közé tartozik. Fiatal, szélsőként és támadó középpályásként egyaránt használható, sokrétű, gólérzékeny, mi több, technikailag is ott van a szeren.

Nem csoda, hogy több neves együttes is érdeklődik iránta: miközben sokan az Atlético Madridot emlegetik, a Tuttosport információi szerint a Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale lehet végül a befutó. Már januárban.

Az Interrel már Dirk Kuytöt is összeboronálták, igaz, őt bokasérülése sokáig oldalvonalon kívülre kényszeríti. Ekkor került a fókuszba Ibrahim Afellay, akinek 2011 nyarán jár le a szerződése: ha pénzt akar érte látni az eindhoveni klub, akkor bizony már télen el kell adnia - vagy hosszabbítani kellene vele.

Afellay 2003 óta tagja a PSV-nek, ezalatt 148 meccsen szerepelt piros-fehér-feketében és lőtt 33 gólt. A holland nemzeti együttesben 30-szor játszott, s kétszer volt eredményes (éppen a svédek ellen duplázott kedden).

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bokatörést szenvedett a Pool sztárja!
VIDEÓVAL! A feje tetejére állt Dirk Kuyt élete, a Liverpool holland szélsője ugyanis bokatörést szenvedett! A 30 éves futballistát a svédek elleni Eb-selejtező 29. percében kellett lecserélni, a szőke szélvészt azonnal kórházba...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Moratti: Elhozom nektek Messit!
Hatalmas port kavart az ibériai sajtóban Massimo Moratti egy szurkolók előtt tett kijelentése, miszerint "januárban elhozza az Interbe Lionel Messit", a Barcelona 23 éves, aranylabdás csatárát....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu