Úgy tűnik, Ribéry marad Münchenben

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 3. 15:00
Száznyolcvanfokos fordulat Ribéry-ügyben! A francia világklasszis ügynöke a Bildnek adott nyilatkozatában azt sejttette, védence hosszabbíthat a Bayern Münchennél. Alain Migliaccio elmondta, a bajorok kezében a játékos sorsa, döntés március elejére várható.


A napokban röppent fel a hír, hogy Franck Ribéry ultimátumot kapott a Bayern Münchentől: eszerint vagy aláírja márciusig szerződés-hosszabbítását, vagy nem számít rá többet Louis Van Gaal vezetőedző, tehát a szezon végén jó pénzért eladják.

A Real Madrid és a Manchester City is a franciára veti vigyázó szemeit, de a legújabb fejlemények alapján nagyon is elképzelhető, hogy hoppon maradnak és Ribéry otthona az Allianz Arena marad!

“A játékos döntése azon múlik, hogy mit tesz a Bayern annak érdekében, hogy továbbra is az európai futballelit tagja lehessen. Emlékeztetőül, Franck 2011-ig szerződésben áll a Bayernnel, tehát addig a klub kezében a sorsa. Először is találkoznunk kell Rummeniggével, Hoenesszel, Nerlingerrel, addig nem történik semmi az ügyben."

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu