Trezeguet-t műtik, három hónapot pihen

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 19. 17:45
David Trezeguet, a korábbi francia-válogatott Juventus-csatár december végéig nem szerepelhet a Serie A-ban és a Bajnokok Ligájában, miután jobb térdét a közeljövőben megoperálják - közölte a torinói klub hivatalos honlapja.


 

A 31 éves támadó a szezon eleje óta ínszalagsérüléssel bajlódott, amely a Zenit elleni hétközi BL-meccs után súlyosbodott, a zebramezesek pedig nem kockáztatnak tovább, a játékosnak kés alá kell feküdnie.

 

A kihagyás pontos időtartama a beavatkozás sikerességétől függ, de sajtóhírek szerint legalább három hónapig nem láthatjuk majd futballpályán a klasszist.


Az operációról csütörtökön délután döntött a Juve orvosi stábja, a jövő hét elején, legkésőbb szerdán megműtik a világ- és Európa-bajnok csatárt.

 

Claudio Ranieri számára nem kis csapás a támadó elvesztése, de a Zebráknál bíznak abban, hogy gyorsan gyógyul majd Trezegol térde, és az év végén már "egészségesebb lesz a csatár, mint valaha".

 

Trezeguet négy évvel ezelőtt komolyabb vállsérüléssel küszködött hónapokig, de a műtét akkor is tökéletes döntésnek bizonyult, utána végleg megszűntek a futballista kínzó fájdalmai.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu