Juan Mata lett a Chelsea hőse

Szerző: SHLétrehozva: 2012. október 20. 13:00
Egy hihetetlenül fordulatos meccsen az egykori segédedző legyőzte mesterét, és a Roberto Di Matteo vezette Chelsea 4-2-re diadalmaskodni tudott az André Villas-Boas vezette Tottenham Hotspur otthonában. A meccs hőse a két gólos és gólpasszt adó Juan Mata volt.


 

ANGOL LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG (PREMIER LEAGUE) 2012/2013

8. FORDULÓ:
TOTTENHAM HOTSPUR - CHELSEA 2-4 (0-1)
London, White Hart Lane V.: Mike Dean
TOTTENHAM HOTSPUR: Friedel - Walker, Caulker, Gallas (csk), Vertonghen - Sandro, Huddlestone (Livermore 67.) - Lennon, , Sigurdsson, Dempsey (Adebayor 74.) - Defoe  Menedzser: André Villas-Boas
Cserék: Lloris (kapus), Dawson, Naughton, Falque, Livermore, Townsend, Adebayor
CHELSEA: Cech (csk) - Ivanovics, Luiz, Cahill, Cole - Obi Mikel, Ramires - Mata, Oscar (Sturridge 83.), Hazard - Torres Menedzser: Roberto Di Matteo
Cserék: Turnbull (kapus), Azpilicueta, Romeu, Lampard, Bertrand, Moses, Sturridge
Gólszerző: Gallas (47.), Defoe (54.) ill. Cahill (17.), Mata (66., 69.), Sturridge (91.)
Sárga lap: Huddlestone (37.), Gallas (40.), Walker (45+2.) ill. Ivanovics (25.), Ramires (45+3.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS

90+4. perc Vége a mérkőzésnek, A Chelsea elhozta a három pontot a White Hart Lane-ről.

90+1. perc GÓÓÓÓÓÓÓL! Kyle Walker hibája után Juan Mata viszi üresen a labdát kapura, középre gurít, és Daniel Sturridge fél méterről a hálóba passzol. 2-4

89. perc Petr Cech hibája után Emmanuel Adebayor későn eszmél, és a kapu torkából nem tudja bekotorni a labdát. Utána Kyle Walker lövését védi vetődve.

86. perc Fernando Torres kap zseniális labdát Juan Matától, de bal oldalról, nyolc méterről centikkel lő a hosszú sarok mellé.

85. perc Aaron Lennon lövi kapura 16 méterről, Petr Cech másodszorra megfogja.

83. perc Gylfi Sigurdsson lő fölé egy húszméteres szabadrúgást.

80. perc Jermain Defoe lő nagy erővel kapura, egy védőről kipattan.

78. perc Emmanuel Adebayor fejel kapura, pont Petr Cech kezébe.

76. perc Gylfi Sigurdsson rosszul veszi át a labdát, és a kapu fölé vágja. Nagyon próbálkozik a Tottenham Hotspur.

75. perc Oscar 17 méteres lövését üti ki a vetődő Brad Friedel.

73. perc Juan Mata szerez majdnem gólt megint, de közeli emelését megfogja Brad Friedel.

69. perc GÓÓÓÓÓÓÓÓL! Fordít a Chelsea. Juan Mata zseniális kiugratást kap, és 11 méterről be is vágja Brad Friedel mellett. 2-3

68. perc Jermain Defoe lő távolról, meglátja, hogy Petr Cech kicsit kinnáll, de a cseh kapu vetődve kiüti.

66. perc GÓÓÓÓÓÓÓL! Egyenlít a Chelsea, Juan Mata! A spanyol játékos egy kipattanóra érkezik, és 15 méterről laposan kilövi a bal alsó sarkot. Brad Fiedel mozdulni sem tudott. 2-2

64. perc Fernando Torres esik el a tizenhatoson belül, nem volt semmi.

61. perc Sandro takarásból, 15 méterről lő, Petr Cech magabiztosan megfogja.

60. perc Eden Hazard középre adása pattan meg egy védőn, Brad Friedel vetődve megfogja.

56. perc Fernando Torres és Sandro ugrik össze, Branko Ivanovics békít. Felpörgött a meccs!

54. perc GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! Vezet a Tottenham Hotspur! Jermain Defoe ér bele Aaron Lennon jobbról középre adott labdájába, Petr Cech ezt nem tudja védeni. A szünet óta eksztázisban játszó hazai csapat hét perc alatt megfordította a meccset. 2-1

54. perc Jan Vertonhen keverget ügyesen a bal szélen, nála marad a labda és 20 méterről lő, Petr Cech megfogja.

51. perc Megint Gylfi Sigurdsson, egy befelé csel után lő bal oldalról, de az elvetődő Petr Cech véd.

50. perc Újabb veszélyes helyzet a hazaiak ellen. Aaron Lennon keverget a jobb oldalon, és ad középre, a lepattanót pedig Gylfi Sigurdsson vágja rá kapásból, de rosszul találja el.

47. perc GÓÓÓÓÓÓÓL! William Gallas egyenlít! Egy hazai támadás végén Jan Vertonghen még visszakanalazza a jobb oldaról keresztbe ívelt labdát, és a francia védő a kapu előtt egy méterre még beleteszi a homlokát, így a labda a kapu bal oldalába esik. 1-1

46. perc A Chelsea kezdi a második félidőt, egyik csapat sem cserélt a szünetben.

Nagy volt a küzdelem a középpályán, eddig egyenlő erejűnek tűnik a két csapat, és csak Gary Cahill remekül eltalált labdájának köszönhetően vezet a Chelsea. A védelmek nagyon fegyelmezettek, gyorsan zárnak vissza, nehéz őket feltörni. A játékrész hajrájában három sárgát is beszedett a Tottenham Hotspur, tíz perc alatt, ez jelzi, hogy a csata sokkal inkább fejben dőlhet el.

45+4. perc Vége az első félidőnek.

45+1. perc Ashley Cole fejeli ki a labdát a bal kapufa mellől. Tíz pecen belül a harmadik sárga lapot kapja a Tottenham Hotspur, most Kyle Walker.

45. perc Három perc a hosszabbítás.

44. perc David Luiz marad a földön, a fejét fogja, ápolni kell. Rendbe hozzák, nincs nagy gond.

43. perc Egy jobb oldali szöglet után a kipattanót Clint Dempsey vágja egy belevetődő védőbe.

42. perc Gylfi Sigurdsson ível veszélyesen a kapu elé, a kifutó Petr Cech a nagy tülekedés miatt kicsit ügyetlenül ér bele, de sikerül kiöklözni.

39. perc Juan Mata bombázza kapura 15 méterről Ramires átadását, Brad Friedel vetődve véd, az ismétlést a spanyol fölévágja.

37. perc Tom Huddlestone kap sárga lapot. Mindkét védelem nagyon fegyelmezetten zár vissza.

34. perc Fernando Torres csinálja meg a helyzetet, kötényt ad Brad Friedelnek, de Juan Mata lesen veszi át a labdát.

33. perc Kyle Walker rohan, és ér el egy labdát, mielőtt az a jobb oldalon kimenne, és azzal a lendülettel be is esik a reklámtáblák mögé. Hatalmas taps a jutalma.

31. perc Egy hazai támadás végén Gylfi Sigurdsson teljesen üresen maradt a bal oldalon a vendég tizenhatoson belül, de rosszul találja el a labdát, és laposan fél méterrel mellélő.

30. perc Tom Huddlestone végez el szabadrúgást 40 méterről, de levágódik a sorfalról. Az ismétlést Jermain Defoe tenné rá, de a védők blokkolnak.

25. perc Branko Ivanovics kap sárga lapot műesésért, a saját kapujától úgy 30-35 méterre.

20. perc William Gallas távoli lövését paskolja ki Petr Cech, majd az érező Jermain Defoe elől kell szögletre végni a labdát.

17. perc GÓÓÓÓÓÓÓL!!!! Egy bal oldali vendégszögletet William Gallas fejel ki, de az érkező Gary Cahill kapásból, 16 méterről a léc alá bombázza a labdát. Steven Caulker lába egy kicsit beleért. 0-1

16. perc Ramirest szerlik le a hazai tizenhatoson belül egy kis forgolódás utánután, az ellentámadást Clint Dempsey három védő között cselezi szögletre.

13. perc Fernando Torres lép ki Oscar labdájával, egy az egyben mehetne a kapusra, de les miatt a bíró visszafújja.

12. perc Sandro szerzi vissza a labdát, majd lő 25 méterről, jóval a kapu fölé. Ezt talán egy kicsit elkapkodta.

10. perc Oscar tol egyet a labdán, majd 20 méterről lő, legalább másfél méterrel a jobb kapufa mellé.

9. perc Fernando Torres kap remek hosszú passzot jobbról, jó ütemben is ugrik ki, de Brad Friedel remekül vetődik ki a kapujából, és felszedi a labdát.

7. perc Hatalmas a küzdelem a középpályán a labdatartásért. Eden Hazard bal oldali középreadását fülelik le a hazai védők.

4. perc Gylfi Sigurdsson ível a kapu elé remekül egy szabadrúgást, Petr Cech bennmarad, William Gallas jól érkezik, de három méterre a kaputól nem tud rendesen ráfordulni.

1. perc A Tottenham kezdi a derbit.

13:44 André Villas-Boas mindenkivel parolázott a Chelsea kispadján. A helyszínen nézi a meccset Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya.

13:30 Brad Friedel visszatért a Tottenham Hotspur kezdőcsapatába, André Villas-Boas visszarakta a kapuba, ahol az Aston Villa ellen még Hugo Lloris állt.

13:15 A Tottenham Hotspur kezdőcsapatában sem a gyermeke születését váró Gareth Bale, sem Moussa Dembélé nem kapott helyet.

13:00 Köszöntjük Kedves Olvasóinkat! Már egy óra sem kell, és kezdődik a Premier League nyolcadik fordulójának rangadója, a Tottenham Hotspur - Chelsea londoni derbi!

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
AVB nem akar leszámolni a Chelsea-vel
André Villas-Boas nem kezeli személyes ügyként a Chelsea elleni mérkőzést a Premier League 8. fordulójában, és azt sem hinné, hogy John Terry kiválása döntően befolyásolná a meccs alakulását. A Tottenham kirobbanó formában van,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu