Torres visszatér az Atléticóba? Vagy?

Létrehozva: 2014. március 19. 12:33
Kiárusításra készül a Chelsea a nyáron csatárposzton, így Fernando Torres, Samuel Eto'o és Demba Ba útját is kiadhatják, miközben az eddig kölcsönadott Romelu Lukaku jövője sem garantált. Torres hazatérhet.


A Goal.com szerint a spanyol válogatott szebb napokat látott sztárja a sikerei kezdetét jelentő Atlético Madriddal borulhat össze, főleg annak fényében, hogy a hasonló cipőben járó David Villát már elhozta egy évvel ezelőtt. Arról nem beszélve, hogy a spanyol góllövőlistán második helyen tanyázó Diego Costát épp a Chelsea vinné.

Márpedig egy ilyen csereüzlet nagyon kínálja magát, persze nem szabad elfelejteni, hogy Torrest bő három évvel ezelőtt egy egészen brutális szerződéssel szerezték meg a londoniak, és további két éve még hátra van. Az Atlético őrült gázsik kifizetésére továbbra sem alkalmas, így a szakportál egy kölcsönüzletben is maximálisan érdekelt lenne.

A híresztelt heti 150 ezer fontos fizetése fényében ez tűnik a reális megoldásnak...

A Goal.com hozzáteszi, hogy az újabb felemás szezont futó támadónak az Atlético bár egyértelmű célállomás lehetne, nincs egyedül, így a Galatasaray, az Inter és a Tottenham nevét is bedobták az elmúlt hónapokban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu