Tököli Attilával Hollandia ellen

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 8. 12:14
A várakozásoknak megfelelően behívta Tököli Attilát Egervári Sándor a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. A súlyosan megsérült Vermes Krisztián helyén Pintér Ádámnak szavazott bizalmat a szövetségi kapitány.


 

Egervári Sándor semmit sem bízott a véletlenre, hiszen a keret szinte teljesen megegyezik azzal, amelyik Azerbajdzsán ellen kezdte az évet.

Mindössze annyi a változás, hogy a súlyos sérülést szenvedett Vermes Krisztián helyén a Zaragozában szereplő Pintér Ádám bizonyíthat a hollandok ellen.

Szalai Ádám a szezonban már aligha léphet pályára, az ő hiányával keletkezett űrt Tököli Attila hivatott betölteni.

A kecskeméti támadó csereként állt be az azeriek elleni felkészülési mérkőzésen, és bár helyzetig eljutott, gólt nem szerzett.

Rudolf Gergely éktársa vélhetően ő vagy az Ipswichben légióskodó Priskin Tamás lesz, de az sem zárható ki, hogy egy támadóval áll fel a magyar csapat.

A keret tagjai - legutolsó bajnoki mérkőzésüktől függően - március 20-án vagy 21-én találkoznak a telki edzőközpontban.

Hollandia ellen előbb március 25-én a budapesti Puskás-stadionban, majd négy nappal később az Amsterdam ArenA-ban mérkőzünk meg Európa-bajnoki selejtezőn.

 

A MAGYAR KERET:
Kapusok: Király Gábor (TSV 1860 München), Fülöp Márton (Ipswich Town FC), Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Hátvédek: Lázár Pál (Videoton FC), Lipták Zoltán (Videoton FC), Vanczák Vilmos (FC Sion), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Laczkó Zsolt (UC Sampdoria), Pintér Ádám (Real Zaragoza).
Középpályások: Koman Vladimir (UC Sampdoria), Varga József (Debrecen), Gera Zoltán (Fulham FC), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Czvitkovics Péter (Debrecen), Elek Ákos (Videoton FC), Vadócz Krisztián (Osasuna FC), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Támadók: Tököli Attila (Kecskemét), Rudolf Gergely (AS Bari), Priskin Tamás (Ipswich Town FC)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu