Tíz játékos távozhat az MU-tól

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 20. 19:07
Tíz játékos hagyhatja el az angol listavezető Manchester United fedélzetét a nyáron - jósolja terjedelmes elemzésében a The Times csütörtöki számában.


Elérkezett a számvetés ideje a Manchester Unitednél, már ami a játékosok szerződéseit illeti. Hat futballistának a nyáron, további tíznek egy évvel később jár le a kontraktusa, s nagyjából már most lehet tudni, kik azok, akik az utolsó szezonjukat játsszák a Vörös Ördögöknél.

Borítékolható, hogy utoljára jelentette be visszavonulását Edwin Van der Sar, aki nem vállal több kihívást negyvenévesen az MU kapujában. Owen Hargreaves, minden idők egyik legrosszabb manchesteri igazolása is mehet a nyáron, amerre lát, a rendkívül sérülékeny középpályást is csak 2011 júniusáig köti szerződése a gyárvárosiakhoz.

Michael Owen körül több Premier League-klub is legyeskedik, a nyárig ugyan maradhat, de senki sem csodálkozna azon, ha Ferguson nem érvényesíteni opciós jogát az újabb egy éves szerződésre. Gary Neville és Paul Scholes is a visszavonuláson töri a fejét, Ryan Giggs ugyanakkor szívesen lehúzna még egy évet szeretett klubjánál. Carrick is fent maradhat a rostán.

Wes Brown viszonya megromlott skót mesterével, Tomasz Kuszczak is eljátszotta minden esélyét egy új ajánlatra. A pletykák szerint Patrice Evra öt év után váltani szeretne, és kipróbálná magát a Real Madrid hátvédjeként Marcelo helyén. Egyelőre Ritchie de Laet és Darron Gibson sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket az Old Traffordon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Anderson köré építené az új MU-t Fergie
Anderson és Rafael köré építené az új Manchester Unitedet Sir Alex Ferguson, aki az utóbbi évtized legnagyobb fiatalításába kezdene idén nyáron - röppent fel az angol sajtóban....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu