Tévez: Elmegyek, elhagyom otthonom

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 17. 21:45
Carlos Tévez valószínűleg utolsó mérkőzését játszotta az Old Traffordon az MU mezében a hétvégi Arsenal elleni, 0-0-ás döntetlenre végződött találkozón. A csatár az argentin TYC televíziónak elmondta, okvetlenül távozik a klubtól a nyáron, egy hónapon belül azt is eldönti, melyik csapathoz. A szezon végéig azonban nem áll szóba kérőivel.


Carlos Tévez hónapok óta érzi, nem számolnak vele hosszú távon a Vörös Ördököknél, és legújabb nyilatkozatában ki is tálalt:

"Tudom, hogy a következő szezonban már nem leszek a Manchester United játékosa. Azt hiszem, nyilvánvaló, hogy az utóbbi időben nem kaptam meg a kellő tiszteletet a klubnál. Nem a pénzről van szó, hogy ötmilló fonttal kevesebbet, vagy többet keresek, egyszerűen csak úgy érzem, nem ezt érdemlem. A menedzser bizonyos döntéseivel egyáltalán nem tudok egyetérteni. Fogalmam sincs, mért nem lehettem többször kezdő. Másrészről, két éve vagyok itt, és a klubvezetéssel még egyszer sem beszélhettem személyesen. Pedig kerestem a lehetőségét. Mindenkinek az lesz a legjobb, ha elválnak az útjaink."

Könnyen lehet, a dél-amerikai varázsló a Liverpoolhoz szerződik, pedig ezzel a forgatókönyvvel Sir Alex Ferguson nem számol, vagy csak leglidércesebb rémalmaiban . A további alternatívák a városi rivális Manchester City és az egyik legnagyobb kihívó Chelsea... Külföldi sztárklubok is érdeklődnek érte, Carlitos azonban maradni szeretne Angliában.

Tévez azt azért kikötötte, a szezon végéig, azaz még tíz napig nem foglalkozik más klubok ajánlataival, és ezt az ügynökével, Kia Joorabchiannal is tudatta. "Egy hónapon belül eldől a sorsom" - zárta az argentin támadó.

Sir Alex váltig állítja, szükségük van a klasszisra. A mester azonban keveset tehet, lévén Tevez játékjogát egy menedzseriroda birtokolja, a kölcsönszerződés pedig ezen a nyáron jár le. Vagyis a csatár akkor is Liverpoolba mehet, ha Sir Alex Ferguson a feje tetejére áll. A Manchester Unitednek közel 30 millió fontot kellene fizetnie ahhoz, hogy végleg megkaparintsa Joorabchiantól a támadó játékjogát, erre azonban igen kevés esély mutatkozik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu