Sztárigazolással akar búcsúzni Laporta

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 10. 19:08
Imádja és félti kedvenc futballcsapatát a távozó elnök, ezért újabb sikersztorival kívánja lezárni sikerekben gazdag "uralkodását". Joan Laporta ugyanis legalább egy sztárlabdarúgót szeretne leigazolni, mielőtt átadja helyét az FC Barcelonánál.


A 47 éves Laporta 2003 óta vezeti a katalán klubot, mandátuma idén nyáron jár le. A szabályzat nem engedélyezi az újrajelölést, ezért kell elhagynia, legalábbis elnökként a Barcát.

„Az átigazolásokért Txiki Begiristain és Pep Guardiola felel, de. Remélem, hogy rövid időn belül bejelenthetjük az új játékosok megszerzését” – jelentette ki az elnök a Sport című napilapnak.

Joan Laportát és stábját a dél-afrikai világbajnokság közelgő nyitánya is serkentheti. Bizonyos, hogy néhány kiszemelt árát növelheti, ha jól szerepel a tornán. De ha előbb sikerül megállapodni, akkor a Barca „áron alul” juthat klasszishoz.

Lapértesülés szerint David Villa, David Silva, Juan Mata, Cesc Fabregas, Franck Ribéry és Andrej Arsavin szerepel a katalánok célkeresztjében. Meg nem erősített hírek szerint Villa ügyében már megegyezett a Barcelona és a Valencia.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Arsavin: Megyek a Barcához Clichyvel
Andrej Arsavin újabb nyilatkozattal botránkoztatta meg az Arsenal szimpatizánsait: az orosz középpályás kijelentette, minden vágya, hogy a nyáron Barcelonába szerződjön, és Gael Clichy is vele tart. A támadó tulajdonképpen...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Marca: Villa a Barcelonáé!
A Marca értesülései szerint a Valencia és a Barcelona megegyezett David Villa klubcseréjében, aki 40 millió euróért, plusz Bojan Krkic és Alekszandr Hleb játékjogáért cserébe költözik Katalóniába. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Négy sztárra vágyik a nyáron a Barca!
Ugyan a futballvilág egyre inkább a világbajnokság lázában ég, nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a nyáron szokás szerint megnyitja kapuit az átigazolási piac, így egyre szaporodnak a pletykák a csapatok, játékosok körül. A...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu