Szaxofonossá vedlik át a West Ham ifije

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 15. 18:05
Fontos útelágazáshoz érkezett a West Ham United ifjú tehetsége, Tyler Rix. A tizenhat esztendős labdarúgó és – amit eddig kevesen tudtak róla – virtuóz szaxofonos egymillió fontos lemezszerződés írt alá a Universal Kiadóval, így felhagy a labdarúgással, és a továbbiakban a zeneiparban kamatoztatja tudását. A felek a Kalapácsosok otthonában, az Upton Park gyepén kanyarították rá a nevüket a kontraktusta.


 


A West Ham United rövidesen megválik egyik legtehetségesebb balhátvédjétől, Tyler Rixtől, aki a minap írt alá egy egymillió fontos lemezszerződést a Universal Kiadóval, így minden bizonnyal rövidre zárja labdarúgó-karrierjét, és a jövőben a zeneipar taposómalmában próbálja megállni a helyét.

A tizenhat esztendős talentum nem tudott – persze nem is akart – nemet mondani a mesés ajánlatra, és ünnepélyes körülmények között, az Upton Park gyepén írásban is tető alá hozta a megállapodást a Universallal. Rix elismerte, biztos volt benne, előbb vagy utóbb választania kell a dzsesszmuzsika és a csontzene között, és saját elmondása szerint éppen itt volt az ideje, hogy elkötelezze magát az egyik műfaj mellett.

„Kilencesztendős korom óta szaxofonozom, és nem szívesen mondtam volna le erről a szenvedélyemről. Még most sem hiszem el, hogy ekkora lehetőséghez jutottam” – nyilatkozta a brit közszolgálati médium, a BBC tehetségkutató műsorában berobbanó dzsesszzenész.

Rix nem akármilyen művészekkel szerepel majd egy kiadónál, Amy Winehouse, a Take That és Jamie Cullum is az Universal kötelékébe tartozik, amelynek első embere, Dickon Stainer biztosra veszi, a West Ham ifije jó döntést hozott: „Tylerhez hasonló képességekkel bíró csiszolatlan gyémánttal ritkán találkozik az ember. Nagyon örülök neki, hogy végül a zene mellett tette le a voksát, sokkal nagyobb kedvét leli majd benne, mintha balbekként futkorászna a pályán.”

A művész első lemeze február 2-án kerül a boltokba és az Ascent (Felemelkedés) fantázianévre hallgat majd.

 

TYLER RIX ASCENT CÍMŰ SZÁMÁNAK KLIPJE:

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu