Szabics és Torghelle helyett Kouemaha

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 29. 22:13
Az elmúlt fordulóban látott magyar gólparádé ezúttal elmaradt a német másodosztályú labdarúgóbajnokság, a Bundesliga II harmadik fordulójában. Torghelle Sándor és Szabics Imre együttese, az Augsburg ezúttal 2-0-ás vereséget szenvedett az elsőosztályból kieső Duisburg csapatától idegenben. Azonban nem maradt magyar vonatkozású esemény nélkül a forduló és maga a mérkőzés sem, ugyanis a hazaiak első találatát a korábbi debreceni és tatabányai Dorge Rostand Kouemaha szerezte.


 

Az augsburgiak kezdőcsapatában ezúttal is ott volt a két korábbi válogatott támadó, ezúttal azonban nem tudtak betalálni ellenfelük kapujába. Mindketten végig a pályán maradtak, de nem ők lettek a nyerőemberek. Ugyanezt azonban elmondhatjuk a korábban hazánkban játszó és a gólokat ontó Dorge Rostand Kouemaháról. A kameruni játékos a 25. percben szerezte meg csapata számára a vezetést. A 82. percben a csereként beálló Gregory Christ ráduplázott az eredményre, így 2-0-ával zártak a felek.

Így nem folytatódott két válogatott támadónk remek sorozata. Torghelle már az első meccsen betalált, majd a korábbi ferencvárosi csatárral együtt az Ahlent is elintézték kettejük három góljával.

Két másik mérkőzést is lejátszottak pénteken a második ligában, amelyeken az esélyesek simán szállították a győzelmet.

A Kaiserslautern az Ingolstadt ellen idegenben győzött 3-1-re, elsősorban védőinek köszönhetően. Bár a vezetést a hazaiak szerezték meg, de a két hátvéd, Martin Amedick és Florian Dick előremerészkedésének hála fordítani tudtak.

Szabics Imre korábbi együttese, az FSV Mainz is győzni tudott egy gólgazdak mérkőzésen az Osnabrück ellen, 4-2-re. A gólgazdag összecsapáson kétszer egyenlíteni tudott ugyan a vendéggárda, de a Burkina Fasó-i Aristide Bancé két fejesgóljának köszönhetően a Mainz győzött.

BUNDESLIGA II, 3. FORDULÓ:
MSV Duisburg-Augsburg 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Kouemaha (25.), Christ (82.)
FSV Mainz-VfL Osnabrück 4-2 (2-1)
Gólszerzők: Baljak (36.), Bancé (44., 55.), Hoogland (85.) ill. van der Heyden (42.), Fuchs (53.)
FC Ingolstadt 04-1. FC Kaiserslautern 1-3 (1-0)
Gólszerzők: Demir (45.) ill. Amedick (54.), Dick (61.), Lakic (90.)

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu