Súlyos baleset érte Alexis Sánchezt

Létrehozva: 2013. június 2. 13:38
Szerencsésnek mondhatja magát Alexis Sánchez, aki a Katalán Kupa döntőjét követően, csütörtök hajnalban vágta a falhoz sportkocsiját az autópályán. Az autó eleje lemorzsolódott, de a játékosnak kutya baja.


Fogta Fortuna a Barcelona támadójának kezét csütörtökön hajnalban. Miután csapatával büntetőkkel gyűrték le az Espanyolt a Katalán-kupa fináléjában a hajnali órákban hazafelé tartott egy kétszer kétsávos autópályán.

Egyelőre ismeretlen okból elveszítette uralmát az Audi R8 típusú sportkocsija felett, és előbb a jobb oldali, majd a sávokat elválasztó szalagkorlátnak vágta azt, láthatóan nem kis sebességgel. A balesetben a luxusautó első fele teljesen áldozatul esett, de az utasteret nem érte károsodás, és Sánchez sértetlenül szállt ki a roncsból.

A hírek szerint a chileit különösebben nem sokkolták a történtek, egyszerűen a helyszínen hagyta a járművet, bepattant egyik érkező barátja kocsijába és hazament. Órákkal később megérkezett a rendőrség...

Ekkor ismerte el Sánchez, hogy ő vezette a járművet, ám arról nem érkezett hír, hogy ittas állapotban volt-e. Márpedig a nagy menekülésből épp erre lehet következtetni, és a károk alapján nem biztos, hogy a 120 km/h-s megengedett maximális sebességet betartotta... Persze rendőrségi tájékoztatás nélkül, ezek csak találgatások.


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Barca: gálaelőadás, 100 pontos csúcs
VIDEÓK! A spanyol bajnok Barcelona beállította a tavalyi Real Madrid 100 pontos rekordját a liga utolsó fordulójában, a Málaga ellen, nem is akármilyen játékkal. Messi nélkül is bekezdtek a katalánok szombat este a Nou Campban,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu