„Suárez ott van Messi és CR7 szintjén”

Létrehozva: 2014. március 3. 21:23
Luís Suárez irányításával aratott a hétvégén értékes győzelmet a Liverpool a Premier League-ben, egyre inkább belehasítva az első helyért folyó kiélezett háború kellős közepébe. Steven Gerrard nem győzte dicsérni.


„Lassan kezdek kifogyni a szavakból, amikor róla kell beszélni – kezdte a csapatkapitány újságírók előtt. – Nagyszerű, hogy ebben az országban számos topcsatár játszik, de számomra az első számúnak ő számít."

„Számtalanszor elmondtam, hogy ránézek Ronaldóra és Messire, és két világklasszist látok. De rajtuk kívül ott van Zlatan Ibrahimovic és Luís Suárez, akik rendesen odapörkölnek a két aranylabdásnak" – tette hozzá.

„Akad olyan időszak, amikor négy-öt mérkőzésen át nem lő gólt, azonban ekkor is gólpasszokat oszt, sok gondot okozva az ellenfeleknek. Ellenállhatatlan. Egy nyertes típus, benne van a gyilkos ösztön - szerencsések vagyunk."

A Liverpool Echónak a klublegenda hozzátette: „Luís a hétvégén ismét megmutatta, hogy egy zseni. Már elkezdtek róla beszélni, hogy egy ideje nem talált be, de eközben rengeteget tett a csapatért. Rendkívül önzetlen, néha ugyanis megkérte őt a menedzser, hogy kicsit húzódjon ki a szélre, amelyet ő maradéktalanul teljesített."

És mit szól Gerrard a bajnoki versenyfutáshoz? „Nagyszerű, hogy az emberek esélyesként tekintenek ránk. Már nem lehet ettől a ténytől megszabadulni, de ettől függetlenül nyugodtnak kell maradnunk, meccsről meccsre haladni, a lehető legtöbbet megnyerni. A Manchester City és a Chelsea azonban még mindig az esélyes, mert sokkal tapasztaltabb, ám látva José Mourinho és Manuel Pellegrini nyilatokzatait, velünk is igenis számolnak az aranycsatában."

Szerintetek meglehet a Liverpoolnak a régóta áhított aranyérem?

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu