Spanyolország: ultimátumot kapott Bernd Schuster

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 12. 10:31
A keddi kupakudarcot követően ultimátumot kapott Bernd Schuster, a spanyol élvonalban (Primera Division) szereplő Real Madrid labdarúgó klub vezetőedzője. A német szakembernek szombaton, a Real Valladolid elleni bajnoki találkozón győzelemre kell vezetnie a királyi gárdát, ellenkező esetben veheti a kalapját.


A Real Unión elleni kupakatasztrófa utáni válságértekezleten a Marca spanyol futball-lap rádiós műsorában elhangzottak szerint ultimátumot adtak Bernd Schuster vezetőedzőnek a Real Madrid vezetői.

A szakember munkájából a Juventustól elszenvedett Bajnokok Ligája vereség és a Real Unión elleni kupakiesést követően ábrándultak ki a fejesek.

Schuster fejében meg se fordult az elbocsátás gondolata. "Nem kétséges, hogy folytatom a munkámat - nyilatkozta a holland tréner.

"Természetes, hogy megkérdőjelezik csapatom és az én teljesítményemet, de ez megszokott ilyen helyzetekben... majd meglátjuk."

Schuster utolsónak is mondható esélye a hétvégi, Real Valladolid elleni bajnoki mérkőzése lesz, amelyen a Blancóknak (és vezetőségüknek) csak egyetlen elfogadható eredmény létezhet: a győzelem.

A Real Madrid - Real Unión spanyol kupameccs bővebben itt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu