Spalletti: Nyeregbe kell kerülnünk

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 21. 12:29
Luciano Spalletti, az olasz első osztályú AS Roma labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a Reggina elleni fölényes szombati győzelem a legjobbkor jött, és még néhány ilyen sikerrel teljesen beforrhatnak a Napoli, a Palermo, és különösen a Kolozsvár ellen összeszedett sebeik. A meccsen gólt szerző védő Christian Panucci is egyetértett mesterével, s hangsúlyozta, a római csapat nem felejtett el futballozni, képes a tavaly elért teljesítményét megismételni.



Lucano Spalletti a meccs utáni sajtótájékoztatón úgy vélekedett, a gárda nagy lépést tett ahhoz, hogy felálljon a padlóról.

 

"Nem tudom, hogy kikerültünk-e a hullámvölgyből, mindenesetre pontosan az ilyen mérkőzések jelentik a legjobb gyógyírt a gondjainkra-bajainkra, mint a Reggina elleni, ahol minden a vágyaink szerint alakult. Legyünk óvatosak, a futballban általában kell néhány hét a csapatoknak, hogy kiheverjenek egy-egy súlyos vereséget."

 

A Napoli elleni hazai döntetlen, majd a palermői 1-3 és a különösen fájó, Kolozsvár elleni hazai BL-kudarc után végre levegőhöz juott Spalletti, aki fölött a héten már meg is kongatta a vészharangot az olasz sajtó. A mester még pénteken úgy reagált, nem mond le, de nem tudja megígérni, hogy címeket érnek majd el a szezon végén.

 

A tar szakvezető újabb nyilatkozatában a mérkőzésen végig robotoló Matteo Brighit külön kiemelte. A játékos zongoracipelőként nem nyújtott látványos produkciót, mégis óriási érdemei vannak a sikerben, Spalletti szerint ő volt a meccs embere.

 

A Reggina elleni első gól fűződik Christian Panucci nevéhez, aki ugyancsak szólt néhány szót az újságírókhoz:

"A média állandó nyomás alatt tart minket Rómában, de az azért mégis csak túlzás, hogy elfelejtettük az elmúlt néhány idényben mutatott saját játékunkat. Azt hiszem, most némileg magunkra találtunk, de vigyáznunk kell, mert még sebezhetőek vagyunk, és hatalmas feladatok állnak előttünk."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu