Sokk: féléves kihagyás vár Andersonra

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 25. 12:19
Döbbenetes és elképesztő! Padlóra került Anderson, a Manchester United brazil klasszisa. A középpályás térdszalag-szakadást szenvedett kedden este a West Ham United elleni bajnokin, emiatt hat hónapos kényszerpihenő vár. Így lemondhat a klubszezon legfontosabb mérkőzéseiről, sőt elveszítette esélyét arra, hogy pályára lépjen a dél-afrikai világbajnokságon.


Anderson heteket hagyott ki formahanyatlás miatt, sőt az is hátráltatta, hogy összeveszett Sir Alex Ferguson vezetőedzővel. Kedden aztán „rehabilitálta” a skót edző, bár ne tette volna! A brazil középpályás ugyanis az első félidőben megsérült, le kellett cserélni. A röntgenvizsgálat pedig súlyos bajt mutatott ki.

„Nagyon rossz hír, Anderson térdszalag-szakadást szenvedett. Biztos, hogy ki kell hagynia a szezon hátralévő részét. Csak remélni tudjuk, hogy felépül a 2010-2011-es idény kezdetére. Hatalmas balszerencse érte a srácot, fájdalmas időszak előtt áll” – szomorkodott Fergie.

Anderson huszonhárom összecsapáson jutott szóhoz a mostani szezonban, végre megszerezte első gólját hivatalos MU-meccsen. Remélte, be tudja verekedni magát a brazilok világbajnoki keretébe, de erre már nincs esélye.

A futballistát Portugáliában műtik meg.

„Két héten belül sor kerül a beavatkozásra, amikor a duzzanat kisebb lesz a térdében. Korábban Coloradóba küldtük Dr. Richard Steadman professzorhoz a térdműtét előtt álló játékosainkat, de most jobbnak láttuk, ha Portugáliába megy a középpályásunk. Anderson ugyanis nagyon bízik abban a szakemberben, aki már kezelte, amikor még a Portóban szerepelt” – tette hozzá Sir Alex Ferguson.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu