Sneijder: Ha szólt volna az MU, megyek!

Létrehozva: 2012. február 9. 16:41
A hosszú ideje a Manchester Uniteddel összekapcsolt Wesley Sneijder friss nyilatkozatában arra tett utalást, hogy akár a télen hajlandó lett volna elhagyni az Intert, ha érkezik megkeresés. Előjel lehet ez a nyárra nézve?


A kék-feketéknél 2015-ig élő szerződéssel rendelkező vb-ezüstérmes sérülései miatt csak 11 bajnokin lépett pályára ebben a szezonban, míg helye a középpályán állandó témát jelent, Claudio Ranieri is beszélt erről.

Eközben Sir Alex Ferguson régóta vadászik rá, a nyáron a Vörös Ördögök mellett a Manchester Cityhez is élénk pletykák kötötték, de a hírek szerint túlzott fizetési igénye (heti 250 ezer font) akadályt gördített a megegyezés elé.

Bár a United hivatalos ajánlatot soha nem tett, a holland tisztában van érdeklődükkel: „Mindent látok, nem vagyok vak, de jelenleg semmi konkrétról nem tudok beszámolni" – jelentette ki a Nosnak nyilatkozva az érintett.

„Az MU-tól soha nem érkezett semmifajta megkeresés, de ha az átigazolási piac utolsó napján befutott volna egy ajánlat, lehet, távoztam volna. Otthon érzem magam az Internél, de a jövő bizonytalan. Napról napra élek, ki tudja mi történik a nyáron. Egy biztos, egyetlen más csapattal sem állok kapcsolatban, csakis az Interre koncentrálok!"

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu