Sergio Ramos: Milan, MU, Chelsea?

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 3. 14:34
Sergio Ramos kész elhagyni a Real Madridot – Ronaldo "erősebbnek" tűnik az öltözőben, José Mourinho vezetőedző inkább Álvaro Arbeloát favorizálja helyette, így a klub szerint az lenne a legjobb, ha elengednék a világbajnok védőt. Ramosért előbb a Milan jelentkezett be, de olasz értesülések szerint a Manchester United és a Chelsea már kész ajánlattal várja.


Szépen lassan összeakasztotta a bajszát Mourinhóval, teljesítménye sem volt az igazi, így egyre inkább körön kívülre került. Sergio Ramos manapság már nem az a stabil alapember, mint régen – nem csoda, ha elvágyódik.

Előbb az El Mundo Deportivo, majd a Corriere dello Sport is arról írt, hogy Ramos szinte biztosan távozik a blancóktól, esetleges célállomásként a Milant, az MU-t és a Chelsea-t jelölték meg. 

A Milant elsősorban, hiszen Adriano Galliani, a taljánok alelnöke és Florentinio Pérez Real-presidente köztudottan jóban vannak egymással. Igen ám, csakhogy az angol nagyágyúk állítólag már kész kontraktussal közelednek a hátvéd felé.

Nyáron Ramosnak választania kell, ami viszont biztos, hogy a világbajnok gyakori vendége a San Sirónak akkor, amikor a Milan játssza meccseit.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Real: Hová tűnt a kezdőből Ramos?
2008 októbere óta nem fordult elő Sergio Ramossal, hogy technikai döntés értelmében maradjon ki a Real Madrid kezdőcsapatából, azaz úgy, hogy nem volt sem eltiltott, sem sérült. Többször is kiborította a közelmúltban José...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu