Scolari-sors: Anglia helyett Üzbegisztán

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 17. 15:12
A jelenleg az üzbég bajnokcsapatot irányító Luiz Felipe Scolarit nemrég megkereste egy angol élvonalbeli labdarúgóklub, de chelsea-s szerződésének egy eddig titkos záradéka miatt nem fogadhatta el az ajánlatot.


A brazil mestert - miután menesztették a londoni „kékektől”- , több együttes is szerződtette volna, köztük nemzeti csapatok és egy meg nem nevezett Premier League-együttes is. Azonban a tavaly nyáron a Chelsea-vel aláírt szerződése tartalmaz egy olyan pontot, miszerint esetleges menesztése után egy teljes évig nem dolgozhat az angol első osztályban.

Scolari idén februárban bontott szerződést Roman Abramovics milliárdos csapatával és a múlt héten szerződött az üzbég bajnok Bunyodkor Taskenthez, amelynek jelenleg is tagja Rivaldo, akivel a tréner világbajnoki aranyérmet nyert 2002-ben.

A szakember élvezi új munkáját és azért mondott igent az üzbég csapatnak, mert tetszett a megfogalmazott koncepciójuk, miszerint új stadiont építenek, illetve a bajnokság után az ázsiai Bajnokok Ligájában is az elsőségre törnének.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu