Schweinsteiger a Chelsea-ben?

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 9. 11:27
A Guardian értesülései szerint 25 millió fontos ajánlatot tett Bastian Schweinsteigerért a Chelsea labdarúgócsapata. A 25 éves középpályás a Bayern München egyik legnagyobb kincse, aki idén nagyszerű szezont futott a bajorokkal, így közel sem biztos, hogy a felajánlott összegért hajlandóak lennének megválni tőle.


BYE BYE JOE COLE ÉS BALLACK!
A Chelsea szerda délelőtt hivatalosan is bejelentette, hogy Joe Cole és Michael Ballack június végén elhagyja a klubot! A játékosokat ingyen viheti az, aki akarja.

Carlo Ancelotti a fiatalítás jegyében csapna le a futballistáért, akiért nem mellesleg José Mourinho, a Real Madrid újdonsült trénere is bejelentkezett. Szerdai információk szerint Michael Ballack szerződése lejártával elhagyhatja a Kékeket, honfitársa esetleges érkezésével viszont nem maradna német középpályás nélkül az angol bajnokság idei győztese.

Schweinsteiger 2012 nyaráig rendelkezik érvényes szerződéssel a bajoroknál, akiket immáron nyolc éve szolgál. Piaci árát 24 millióra taksálják, Roman Abramovics pedig a hírek szerint egyáltalán nem sokallja ezt az összeget. Sőt, állítólag évi 4 millió eurós fizetést is hajlandó lenne megadni a német válogatott futballistának.

Aki egyelőre nem akart nyilatkozni az ügyben. Csupán annyit mondott, hogy most a világbajnokságra szeretne koncentrálni, az átigazolásával kapcsolatos pletykák nyugodtan várhatnak a torna utánig.

A németek által csak Schweininak becézett játékos a középpálya minden szegletében otthonosan mozog, Ancelotti mesternek pedig pont egy ilyen futballistára lenne szüksége, azok után, hogy Joe Cole és Ballack maradására nincs már esély.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ancelotti Ibrahimoviccsal találkozott?
Az El Mundo Deportivo értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, Carlo Ancelotti és a Barcelona csatára Miamiban találkozott a napokban, a téma pedig nem volt más, mint egy lehetséges klubcsere....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Feltámadtak a németek a vb-főpróbán!
VIDEÓK! 1938 óta nem veszített el vb-főpróbát a német labdarúgó-válogatott, és most sem tört meg a sorozat a félelmetes támadósorral felálló Bosznia-Hercegovina ellen. Dzeko szerencsés góljával a félidőben még a délszlávok...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu