Rudolfé az első futsalbérlet

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 16. 17:26
Hétfőn megkezdődött a jegyek értékesítése a januárban Magyarországon sorra kerülő futsal Európa-bajnokságra. A szurkolók a www.futsaleurotickets.com oldalon vehetnek belépőket valamennyi találkozóra.


 

Az első bérletvásárló Rudolf Gergely, a DVSC nagypályás válogatott játékosa volt: „Szeretem a technikás focit, a futsal pedig ilyen, ezért nézőként én sem nem hagyhatom ki a válogatottunk debreceni Eb-meccseit” - mondta a Loki támadója, aki barátainak az interneten rendelte meg a Főnix-csarnokba szóló belépőket.

A jegyek a csoportmeccsekre és a negyeddöntőkre 900, 1800 és 2700, az elődöntőkre és a döntőre 1400, 2800 és 4200 forintba kerülnek. Húszfős csoportjegy is vásárolható, ez 6000 forint - azaz személyenként háromszáz forintba kerül a belépés -, valamint december 24-ig kedvezményes bérletek is kaphatók, ezek a budapesti meccsekre 4000, a debreceniekre 5000 forintba kerülnek. Az internetes értékesítés mellett az IBUSZ kirendeltségeiben is árusítanak jegyeket.

Január 19. és 30. között Magyarország ad otthont a futsal Európa-bajnokság döntőjének, a kontinens legjobb 12 válogatottja a debreceni Főnix Csarnokban és a budapesti Papp László Sportarénában lép parkettre.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu