Rosszul vagyok az angol konyha szagától!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 17. 16:31
A Tottenham Hotspur konyhája nem több egyszerű üzemi menzánál, az angol nők pedig elbújhatnak az orosz hölgyek mögött – állítja Roman Pavljucsenko, az észak-londoni együttes csatára. A nyáron a Szpartak Moszkvától érkezett labdarúgó ezen kellemetlenségeket leszámítva jól érzi magát a szigetországban, és pozitívumként értékeli a Londonban eltöltött hónapokat.


 

Roman Pavljucsenkóra rájött az őszinteségi roham, és ha már meg akarta mondani a magáét a Telegraphnak, hát meg is mondta. Az orosz támadó bevallotta, rosszul van a Tottenhamnél felszolgált ételektől, az angol nőkről már nem is beszélve.

„Botrány, miket szolgálnak fel a Hotspur menzáján, a Szpartak Moszkvánál sokkal többet adtak az ételek minőségére. Szerencsére amióta a feleségem, Larisza kiköltözött hozzám Londonba, házikoszton élek, és nem jelent többé problémát az étkezés. A nők sem túl szemrevalóak errefelé, mindent egybevetve azonban jól érzem magam az új otthonomban, és a csapatba is sikeresen beilleszkedtem” – nyilatkozta a játékos.

„A nejem rendkívül jól főz, kiválóan készíti el a kedvenceimet, a borscsot és a varenikit (céklaleves, ill. túrós galuska - a szerk.), így ebből a szempontból olyan, mint ha el se költöztem volna Oroszországból.”



A szezon közben menesztett menedzser, Juande Ramos is panaszkodott a Spurs szakácsaira, akik elmondása szerint rendre egészségtelen menüt készítenek el. A spanyol mesternek különösen a ketchup szúrta a szemét, amelyet száműzött a játékosok étrendjéből.

Az előző szezonban az erőnléti edző, Marcos Álvarez sem volt elragadtatva az észak-londoniaknál bevett gyakorlattal, és igyekezett meghonosítani egy újfajta diétát.

„Egészségesen táplálkozni annyit jelent, hogy nem fogyasztunk sült, zsíros ételeket, és nem öntjük nyakon mártással a fogásokat. A változtatás nem tűr halasztást, a táplálék az ember üzemanyaga, nem mindegy, hogy mit tankolunk magunkba” – elemezte a spursös módit és a követendő helyes utat a spanyol szakember.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu