Rooney sokat kér, az MU keveset adna

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 15. 14:06
Könnyen lehet, hogy nemsokára véget ér Wayne Rooney manchesteri korszaka. Az angol válogatott támadó - tanácsadói győzködésére - ugyanis túl sokat, 140 ezer fontos heti fizetést szeretne kapni a Manchester Unitedtől. Márpedig ez nagy érvágást jelentene az óriási adóssághalmazzal küszködő Vörös Ördögöknek. A Real Madrid és a Barcelona természetesen résen lesz, ha kenyértörésre kerülne sor a felek között..


A brit The Sun információi szerint nagy a szakadék a klub vezetői és a csapat talán legnagyobb sztárja között. Rooneynak a nyáron tesz majd újabb ajánlatot a Glazer-család vezette egyesület, hogy további évekre magához kösse a még mindig csak 24 éves játékost. A futballista szerződése egyébként 2012-ig szól.

A Shreknek is becézett támadó a hírek szerint a hozzá közel állók tanácsára, öt évre 140 ezer fontos heti fizetést szeretne kicsikarni munkaadójától. Ezzel az összeggel ő lehetne a klub legjobban fizetett játékosa. Rio Ferdinand jelenleg 110 ezerért futballozik nap mint nap, és ugyanennyit kapott Cristiano Ronaldo is, mielőtt Madridba igazolt.

Márpedig a sok százmillió fontos adóssággal küszködő klub nem biztos, hogy belemegy ebbe a variációba. A Barcelona és a Real Madrid viszont lesben áll, hiszen a két spanyol mamut könnyedén és szívesen adná meg Rooneynak, amit kér. 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu