Rooney, Ferdinand vasárnap visszatér?

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 30. 12:47
Nemrég jelentették be, Wayne Rooney bajnoki szezonjának vége, már nem lép többet pályára a Premier League-ben. Ehhez képest pénteken napvilágot látott a hír, hogy nemcsak ő, hanem Rio Ferdinand is szerephez juthat a címvédő vasárnapi bajnokiján a 37. fordulóban. A forrás pedig nem valamelyik angol bulvárlap, hanem maga a klub hivatalos honlapja.


Rooney a Manchester City elleni rangadón szedett össze ágyéksérülést két héttel ezelőtt, ráadásul a Bayern Münchennel vívott BL-negyeddöntő során meghúzódó bokája is kínozza. Rio Ferdinand pedig a Blackburnnel játszott 0-0-s döntetlen után szintén ágyékát fájlalta és azóta nem lépett pályára.

Most úgy tűnik, a két kulcsember egyszerre térhet vissza a Sunderland otthonában, miután Sir Alex Ferguson bíztató hírekkel szolgált. „Wayne ma várhatóan a csapattal edz, reményeink szerint Rioval együtt, meglátjuk hogyan teljesítenek" – nyilatkozta a tréner.

„Van még néhány napunk hátra a bajnokiig, és mivel Rooney kihagyta a hétvégi találkozót, így pihentetni tudta bokáját. Immár semmi gondja nincs a lábával, ellenben ágyékával, amely problémás lehet a kemény talajú pályán. Ha jó benyomást kelt a mai gyakorláson, akkor pályára léphet vasárnap, de hangsúlyozom, csak akkor, ha százszázalékos állapotban lesz" – zárta mondandóját Ferguson.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu