"Rooney biztos nem lesz a Chelsea-é"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 14. 17:21
Roberto Di Matteo. a Chelsea egykori menedzsere szerint borítékolható, hogy a Manchester United nem engedi el Wayne Rooney-t a Chelsea-hez. Az angol bajnokcsapat történetében minden ez ellen szól, arról nem is szólva, hogy szinte sokkolná Angliát egy ilyen klubváltás.


 

A Premier League egyik legnagyobb kérdése 2013 nyarán Wayne Rooney jövője, aki el akarja hagyni az Old Traffordot, a Chelsea szívesen leigazolná, kétszer már ajánlatot is tett érte, de a Manchester United nem adja. Roberto Di Matteo, a londoniak korábbi menedzsere szerint nem is fogja.

"A United sosem adja el a legjobb játékosait a riválisainak, különösen Anglián belül - magyarázta a 43 éves olasz tréner a Goal.com-nak. - Rooney pedig egy első osztályú csatár, egy fantasztikus játékos, aki a világon bármelyik csapatban meghatározó szerepet játszana."

"Ezért nem hiszem, hogy a Manchester United valaha is elengedné a Chelsea-hez. Szó se róla, biztos remekül tejesítene a Stamford Bridge-en is, de Anglia egyik legmegrázóbb átigazolása lenne, ha Londonba igazolna."

David Moyes, az angol bajnokcsapat menedzsere már többször hangsúlyozta, hogy a 27 éves angol válogatott csatár nem eladó, José Mourinho, a Chelsea visszatérő edzője viszont azt állította, hogy mindent megtesznek Rooney megszerzéséért, akit a klub legfontosabb átigazolási céljának tart jelenleg.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu