Ronaldo megy, Kaká vagy Ribéry jöhet

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 19. 14:56
Angol lapértesülés szerint már a játékostársak is tudják és elfogadták, hogy Cristiano Ronaldo ezen a nyáron a Real Madrid labdarúgója lesz, noha a szélső a hétvégén ismét leszögezte: a Manchester United játékosa maradna, amíg Sir Alex Ferguson ül a kispadon. A menedzser sem változatta meg eddigi véleményét, kiállt a támadó maradása mellett, ismét durván kritizálta a spanyol klub korábbi főnökét, a sztárt a Primera Divisónban vizionáló Ramón Calderónt. A vasárnapi újságok azonban már úgy tudják, a skót edző megnevezte Ronaldo manchesteri két utódjelöltjét: Kaká vagy Franck Ribéry kerül az Old Traffordra…


Töredelmesen el kell ismerni, az elmúlt két nap történései még a Cristiano Ronaldo-szappanoperát töviről hegyire ismerő szurkolók és szakemberek számára is komoly fejfájást okoznak. Olyan egymásnak ellentmondó hírek érkeztek a média világából, hogy szinte lehetetlen megítélni, mi lehet igaz és mi az, ami egyszerű porhintés…

Kezdjük azzal a verzióval, hogy mi lesz, ha tényleg Spanyolországba költözik az aranylabdás zseni. A News of the World című, vasárnapi bulvárlap úgy tudja, a manchesteri öltözőben már nyílt titok, hogy Cristiano Ronaldo a nyáron a Real Madrid labdarúgója lesz. A többi „vörös ördög” már elfogadta a portugál labdarúgó döntését, sőt állítólag már Sir Alex Ferguson sem akadékoskodik. A tréner ugyanis tavaly csak úgy bírta maradásra kedvencét, hogy idén már nem gördít akadályt a klubcsere elé.

A Sun hétvégi változatának számító bulvárújság azt is megszellőztette, hogy Manchesterben már meg is találták Cristiano Ronaldo utódját, de egy B-verziót is kidolgozott a klubvezetés. A portugál ászért „járó” tízmilliók nem maradnak a kasszában, azt egy az egyben Kaká megszerzésére fordítják. Tudott, januárban a városi rivális Manchester City majdnem megszerezte a szerdán Budapestre látogató AC Milan klasszisát, aki azonban visszautasította az álomfizetést garantáló ajánlatot.

Ha a brazil fenomén mégsem kerül az Old Traffordra, akkor Bajorország felé figyel majd a Man United vezérkara, ott is a Bayern öltözőjébe. A BL-negyeddöntős klub francia futballistája, Frack Ribéry is megfelelően pótolhatná Ronaldót, legalábbis Ferguson szerint.

De, és itt vegyünk élest kanyart. Egyáltalán nem biztos, hogy a portugál szélső valóban Madridba költözik, legalábbis erre utal az érintett és Sir Alex Ferguson szombat-vasárnapi kijelentése.


Ronaldo ugyanis addig mindenképpen Manchesterben akar maradni, amíg mostani főnöke ül a kispadon. Állítólag ezt már Sir Alex is tudja, legalábbis ezt állítják a sztár barátai. Most már csak az a kérdés, meddig marad a skót szakember a Man United élén….

A menedzser pedig éppen a vasárnapi lapokban intézett újabb éles támadást az általa amúgy is gyűlölt Ramón Calderón ellen. A Real Madrid korábbi elnöke ugyanis a napokban azzal hencegett, regnálása idején mindent elintézett, Cristiano Ronaldo idén nyáron Madridba szerződik!

$$jatekos$$

„Ő egy dinoszaurusz, akit régen eltemettek. Calderón csak bajt akar okozni, nem igaz? Kellemetlen helyzetbe szeretné hozni az új elnököt Madridban. Azt sugallja, mindent megtett Ronaldo megszerzéséért, csak élni kell a lehetőséggel. Ez a játék soha sem ér véget…” – jelentette ki Ferguson.

Ennyit röviden (?) a Ronaldo-ügy hétvégi történéseiről. Előbb vagy utóbb csak megtudjuk, kinek van igaza…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu