Ronaldo: lélekben is Manchesterben

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 26. 18:17
Úgy tűnik, „eltemette” spanyolországi álmait Cristiano Ronaldo, legalábbis erre utal, hogy közeljövőjét is a Manchester United labdarúgójaként képzeli el. A portugál zseni vasárnap adott nyilatkozata azt sejteti, leszámolt a Real Madriddal, tökéletesen érzi magát a „vörös ördögöknél” és a Premier League-ben.


Persze, a sorsdöntőnek szánt bejelentés időzítése nem lehet véletlen, lévén alig néhány órával követte Ramón Calderón mondatait. A Real Madrid elnöke ugyanis azt találta mondani, végérvényesen lemondott Ronaldóról, csak a manchesteriek esetleges eladási szándéka esetén szállna ismét „ringbe”.

 

„Most már magam is felfogtam, jó döntést hoztam a nyáron. Testben és lélekben is Manchesterben vagyok” – mondta az Aranylabda első számú várományosa a Marca című spanyol sportnapilapnak.

 

Tény, a villámgyors és gólerős szélső hónapokon át hangoztatta: nagy álma, hogy a Real Madridban szerepeljen. Ez nyitott fülekre talált a spanyol fővárosban, Calderón és vezetőtársai hónapokon át édesgették a sztárt. Végül semmi sem lett az üzletből, a Manchester United ugyanis nem akarta eladni legfőbb ékkövét.

 

„Tisztelem a klubot, a játékostársakat és a szurkolókat. Ezért nem is akarok más csapatokról beszélni” – jelentette ki Cristiano Ronaldo.

 

A portugál klasszis pompás szezont tudhat maga mögött, negyvenkét gólt szerzett az MU-ban, megnyerte a Bajnokok Ligáját és a Premier League-et. Több egyéni díjat is besöpört.

 

„Csak a Jóisten ismeri a jövőmet. De a Manchester United játékosa vagyok, úgy érzem, a következő szezonban is az leszek. Alex Ferguson döntő szerepet játszott a maradásomban. Nagyon tisztelem, ő szerződtetett, nagyon fontos szerepet játszott a sikereimben” – mondta Ronaldo. – Nyáron megállapodtunk Lisszabonban, úgy döntöttünk, az a legjobb, ha maradok. Meghallgatta az érveimet, én is így tettem az ő gondolataival. Úgy gondolom, korrekt döntés születetett. Testben és lélekben is a Manchester Unitedé vagyok”.

 

Cristiano Ronaldo 248 találkozón 95 góllal segítette 2003 óta a „vörös ördögöket”.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu