Ronaldo barátnője anyaszült meztelenül!

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 24. 19:32
Ledobta magáról a ruháit Cristiano Ronaldo szeme fénye, a szupermodell Irina Sajk, aki a spanyol GQ magazin fotósának mutatta meg bájait. Nem hagyhatod ki a képgalériát!


A Real Madrid futballistája nem veri nagydobra kapcsolatát a kriptonitzöld szemű, hibátlan alakú orosz modellel, Irina Sajkkal. Pedig sokan úgy vélik, aranyhal akadt a hálójába!

Irina most úgy döntött, beadja a derekát egy spanyol magazinnak, amely egy fotósorozatot jelentet meg róla decemberi számában. A művészi alkotásokon többnyire hiányos ruhában, illetve két esetben ruha nélkül csodálhatjuk meg CR7 barátnőjének idomait.

A lap nagy dobása nem kis port vert fel a bulvársajtóban, a katalán El Mundo Deportivo című lap például azt állítja, hogy a modell eredetileg egy testszínű tangát viselt, amelyet aztán grafikusok segítségével tüntetett el róla a GQ magazin.

Irina menedzsere, Gael Marie mindenesetre leszögezte, "teljesen váratlanul ért minket, hogy meztelen fotók is bekerültek a magazinba. Kérte, hogy a megjelenés előtt láthassa  azokat. Ez nem történt meg". A GQ főszerkesztője, Javier Fernandez Angulo mossa kezeit.  "Teljesen természetesnek vette, hogy le kell vetkőznie. A tangát csak azért hozzák el a modellek, hogy kéressék magukat egy kicsit."

A szépség állítólag azt is kikötötte, ne reklámozzák a magazinban, hogy Ronaldo barátnője. Pechjére az egész világ tudja...

KATTINTS A KÉPGALÉRIÁHOZ!

WERKFILM A FOTÓZÁSRÓL

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu