Ronaldo a Realba: 95 millió eurós üzlet!

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 14. 16:53
Jorge Mendes, Ronaldo portugál ügynöke megállapodott a Manchester Uniteddel az aranylabdás szélső átigazolásáról. A nyáron 95 millió euróért cserélhet klubot a portugál világklasszis, amennyiben a királyi gárda addig megválasztott új elnöke is úgy akarja. Erről az AS madridi sportnapilap számolt be vezető írásában. Azt már korábban tudni vélte lap, hogy Ronaldo öt évre, évi kilenc millió euróért mondott igent a Realnak január elején.


Van ára Cristiano Ronaldónak, egészen pontosan kilencvenöt millió euróért lesz a Real Madrid játékosa 2009 nyarától - ezt az utóbbi években nem minden esetben mértéktartó AS hirdeti szombati címlapján. 

Az újság úgy értesült, a gazdasági világválság olyannyira megrázta a Manchester Unitedet tulajdonló amerikai Glazer-famíliát, hogy mégis megválnak legnagyobb kincsüktől, a 2008-as aranylabdás, aranycipős, FIFA Év Játékosa díjat nyert Ronaldótól.

A hét elején érkezett a hír, hogy a madridi klub 70 millió eurós kölcsönt vett fel a legnagyobb spanyol banktól, a Caja Santandertől, hogy leigazolja a portugál játékost. Ehhez a hírek szerint a további 25 millió euró előteremtése sem okozhat gondot, ha igaz, hogy valamivel száz millió euró alatt találkozott a két klub álláspontja.

Azt már korábban tudni vélte lap, hogy Ronaldo öt évre, évi kilenc millió euróért mondott igent a Realnak január elején.

S bár a megaügyletet - az AS értesülései szerint - Ramón Calderón és Victor Boluda Fós készítette elő, igen valószínű, hogy a nyáron megválasztott új prezidente, akárki is lesz az, kimondja az áment. Az elnökjelölt Florentino Perez kampányában mindenesetre szerepel majd a portugál futballcsillag.

Kíváncsian várhatjuk Sir Alex Ferguson következő nyilvános megszólalását az ügyben, a Spanyolországban rendre hangoztatják, tavaly augusztus elején csupán egy évre marasztalta a szélsőt a skót sztáredző.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu