Ronaldinho nem megy a tengerentúlra!

Szerző: shLétrehozva: 2010. július 9. 13:25
Kizártnak tartja Ronaldinho távozását a Milan átigazolási ügyekért felelős szakértője, Ernesto Bronzetti, aki a Diretta Stadiónak beszélt a napokban egy videón alapos súlyfelesleggel mozgó brazil jövőjéről.


A problémás brazil eligazolásának lehetősége azután merült fel, hogy az egyesülettől kiszivárgott, csak akkor maradhat, ha elfogadja a fizetéscsökkentést, amelyet a hírek szerint elég nehezen fogadott el.

Amint mindez napvilágot látott, szinte azonnal felröppentek a pletykák, a Los Angeles Galaxy és a Palmeiras tárt karokkal várja a korábbi aranylabdást. Még mielőtt túlságosan nekiestek volna az újságírók a témának, Ernesto Bronzetti tiszta vizet öntött a pohárba.

„Beszéltem Ronaldinho testvérével és tudom, mindketten a San Siróban lesznek, amikor megkezdjük a felkészülést július 20-án – magyarázta a Milan illetékese a Diretta Stadiónak. – Minden más, ami vele kapcsolatban napvilágot lát, az egyszerű pletyka."

Természetesen a néhány nappal ezelőtt méretes sörhassal a strandon mulató videóról is megkérdezték a képviselőt, aki annyit mondott, egy hónap szabadság után ez természetes, mire szükséges lesz, formába lendül. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dinho: Íjjaj, úgy élvezem én a strandot!
FOTÓK! Egy nappal a brazil válogatott vb-búcsúja után strandlábtenisszel kezdte meg a "felkészülést" a következő szezonra Ronaldinho, a Milan brazil csillaga. Valójában vakációját tölti a futballista, aki szép kis sörhasat...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu