Rodgers: Reina befejezte Liverpoolban

Létrehozva: 2014. február 28. 10:41
Pepe Reina jövője bizonytalan, viszont Brendan Rodgers friss nyilatkozata alapján annyi már most, február végén garantálható, hogy nem a Liverpoolba tér vissza, mikor lejár a kölcsönszerződése a Napolival.


A Vörösök 9 millió fontot költöttek a nyáron Simon Mingolet-ra, akit a Sunderlandtől hoztak el, a hosszú évek óta első számú kapusként dolgozó spanyol jövője így megpecsételődött az Anfielden. Akkor sem tűnt túl valószínűnek, hogy kölcsönadása után valaha az Anfielden szerepel, de immár ez hivatalosnak látszó megerősítést nyert.

„Már megírta a búcsúlevét, nem igaz? – utalt sajtótájékoztatóján a liverpooli Reina korábbi, liverpooli szurkolók felé megküldött nyílt levelére Brendan Rodgers menedzser. – Meglepődtem ezen a húzásán, annak fényében, hogy csak kölcsönben van, de ennek alapján csak arra tudok gondolni, hogy nem tér többet vissza hozzánk."

„Pepe amúgy is egyértelművé tette Napoliba igazolásakor, hogy távozni akar, majd írt egy nagyívű levelet, melyben kifejtette, hogy élete legjobb edzőjével dolgozik majd együtt (Rafael Benítezzel, a korábbi liverpooli sikerkováccsal - a szerk.), és megköszönte az eddig velünk eltöltött idejét. Ez nekem úgy hangzik, hogy végleges döntést hozott.

Esetleg a Barcelonába tart? Egyelőre nem tudni...

Reinának tehát aligha van jövője a Mersey-partiaknál, ám Daniel Aggernek annál inkább. „Daniel egy topjátékos, a múlt héten ráirányult a figyelem, de csapatban dolgozunk és gondolkodunk" – zárta mondandóját Rodgers.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu