Ribéryt megzsarolta a Bayern München

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 1. 20:34
Ivica Olic elárulta, Franck Ribéry ultimátumot kapott a Bayern Münchentől: eszerint vagy aláírja márciusig szerződés-hosszabbítását, vagy nem számít rá többet Louis Van Gaal vezetőedző. A francia középpályást 2011-ig köti kontraktusa a bajorokhoz, eközben a szélsővel már hosszú ideje kacérkodik a Real Madrid. Feszül a húr, a Ribéry-saga pedig tovább folytatódik...


Már megint a Ribéry-Van Gaal kettős közti feszültségekről szivárogtak ki hírek Bajorországból. Amikor már elülni látszottak az indulatok, amikor a csapat is egyre jobb formába lendül, Ivica Olic kitálalt.

„Franck Ribérynek akadtak problémái Van Gaal vezetőedzővel a szezon elején - kezdte Olic a Vecernji Listnek. - Erre a Bayern most ultimátumot adott neki. Márciusig vagy aláír, vagy nem játszhat többet.”

„Kár lenne érte, személyszerint jobb futballistának tartom, mint mondjuk Arjen Robbent. Tévedés ne essék, ő is remek játékos, aki viszont sokkal profibb, mint Ribéry. Másfelől Van Gaal egy igen szigorú és erős egyéniség. Mindig elemez, videózik, és csak abban az esetben fogad el, ha az edzéseken is százszázalékosan dolgozol.”

A legutóbbi hétvégén a már második Bayern 3-0-ra elintézte a Mainz együttesét a Bundesligában, a németalföldi tréner csak csereként küldte pályára a gallt. A tréner szerint sérülése után még nem elég fitt Ribéry az 58. percben váltotta Ivica Olicot.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu