Real-üzlet: Huntelaar a Liverpoolban?

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 31. 10:15
„Ha a pénz nem elég, mit szólnátok egy játékoshoz? Mondjuk Klaas-Jan Huntelaarhoz?" – hangzana egy képzelt beszélgetés a Real Madrid és a Liverpool képviselői között a Spanyolországba vágyó Xabi Alonso ügyében. Az AS szerint a blancók egy csatár Angliába küldésével igyekeznének nyélbe ütni a sokáig csak pletykának hitt, de a középpályás csütörtöki Liverpoolból való távozását megerősítő mondatai után megvalósulni látszó üzletet.


Hiába hajtogatta az egész nyáron Rafa Benítez, a Vörösök menedzsere, Xabi Alonso nem eladó, úgy tűnik a mester kívánságát felülírják a játékos szándékai.

A középpályás csütörtökön kijelentette, elhagyná egyesületét, ahova még 2004-ben igazolt és Manuel Pellegrini megerősített csapatához szerződne.

Kapott az alkalmon a játékost hónapok óta körüludvarló Real Madrid, amely az AS szerint új stratégiával igyekszik lecsapni az irányítóra.

A 35 millió euróra becsült kivásárlási árat úgy egyenlítenék ki, hogy készpénz mellett egy csatárt küldenének a Mersey-partiaknak cserébe.

Mivel a királyi gárda 25 milliónál több pénzt nem hajlandó az üzletbe ölni így nem marad más megoldás, mint a „tucatnyi" immár felesleges játékos közül kiválasztani párat.

A hírek szerint az első számú esélyes a 20 millió euró értékűre becsült Klass-Jan Huntelaar lehet, de nem kizárt 15 milliót kóstáló Álvaro Negredo személye sem.

Persze kérdés, szüksége van-e Beníteznek új csatárra Fernando Torres, Dirk Kuyt és Ryan Babel mellé, amikor olyan tehetségek bizonyítják képességeiket, mint Németh Krisztián. A lap szerint igen...

Válogatás Xabi Alonso legszebb góljai közül

$$fhvideo:130061$$

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu