Real: Lampard és Cole válthatja Kakát

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 30. 13:23
Beindult Jose Mourinho, máris átfogó vérfrissítést tervez a Real Madridnál! Angol médiaértesülés szerint a portugál szakember elengedné a királyi klub tavalyi nagy fogását, Kakát és a keret legjobb csatárának számító Gonzalo Higuaint, hogy helyet szorítson két kedvencének. A luzitán tréner ugyanis kivetette hálóját Frank Lampardra és Ashley Cole-ra.


Lampard esetében már két évvel ezelőtt felmerült, hogy ismét Mourinho „tanítványa” lesz, de az Internazionale csábítása nem hozott sikert. Most azonban esély mutatkozik arra, hogy az angol középpályás újra együtt dolgozott a portugállal, lévén a milánóiakat elhagyó edzőt szinte Messiásként várják Madridban.

Az biztos, hogy Florentino Perez klubelnök ismét kinyitja majd a pénzcsapot a keret megerősítésére, lévén minden álma, hogy a Real újfent a világ legjobbja legyen. Tavaly ezért igazolta Cristiano Ronaldót, Kakát, Karim Benzemát és Xabi Alonsót, de az együttes trófea nélkül maradt. Emiatt repülnie kellett Manuel Pellegrini vezetőedzőnek, hogy helyet adjon Mourinhónak.

A portugál szakember annak idején remek viszonyt ápolt Lampraddal és Ashley Cole-lal, ezért is merült fel kettejük klubváltása. A középpályás mindenképpen ki akarja magát próbálni külföldön, míg a védőt magánéletbeli botrányai „űzhetik el” Angliából.


Az viszont meglepő, hogy Kaká és Higuain lehet a cserealap, bár az is tény, hogy a sérülékeny brazil játékmester eddig nem váltotta meg a világot Madridban. Az argentin viszont remekelt a legutóbbi szezonban, de állítólag a klub és a játékos között pénzügyi viták mérgesítik a helyzetet.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu