Real-ász: száguldás 6 piroson át 180-nal

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 2. 12:52
Valóságos ámokfutást rendezett a Real Madrid kölcsönben a Herculesnél futballozó 23 esztendős játékosa, Royston Drenthe csütörtök hajnalban Alicanté városában.


Az alicanteactualidad.es portál szerint a hátvéd hajnali 4:30 körül Audi Q7-esével mintegy 180 km/h-s sebeséggel, hat piros lámpán átrongyolva száguldott végig a település belvárosán.

Hogy miért? Sajtóértesülések szerint „kritikus állapotban" lévő barátját vitte sürgősen kórházba, akiről úgy tudni a játékos állításával ellentétben nem kómában volt, csak egyszerűen túl sokat ivott.

Ezzel azonban nem ért véget a történet, mert a spanyol lapok azt is tudni vélik, hogy a holland játékos azzal fenyegette meg az őt letartóztatni próbáló két rendőrt, hogy jelenteni fogja őket feletteseinek.

Azt egyelőre nem tudni, hogy maga Drenthe ittas volt-e az életveszélyes kocsikázás során, de az biztos, hogy pályára lépett szombaton a Real Madrid ellen és az is, hogy büntetésre számíthat klubjától a csetepaté miatt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Benzema ezúttal sportkocsit tört - videó
Újabb autóbalesetet úszott meg sérülések nélkül Karim Benzema, mialatt születésnapját ünnepelte az afrikai déli partjánál fekvő Réunion szigetén. A francia labdarúgónak közel sem érzi annyira magát otthon a volán mögött, mint a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu