Rangos futballtornát rendez a Fradi

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2014. július 16. 15:40
Péntektől vasárnapig a Ferencváros rangos nemzetközi női labdarúgótornát rendez Women's Soccer Cup néven.


Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a bajnoki bronzérmes zöld-fehéreken kívül még az ezüstérmes Astra képviseli a magyarokat a hatcsapatos viadalon, emellett két osztrák együttes, a Neulengbach és a St. Pölten vesz részt a tornán, illetve a cseh Slavia Praha és a szlovén Pomurje.ú

"A két legerősebb csapattal, a Bajnokok Ligájában negyeddöntős Neulengbachhal és a prágaiakkal kerültünk azonos csoportba, de ez jó, mert ha van lehetőségünk megküzdeni ilyen riválisokkal, akkor annak örülni kell. Tanulni akarunk a jobbaktól" - jelentette ki Dörnyei Balázs, a Ferencváros női csapatának vezetőedzője.

A tréner kifejtette, hogy hároméves munka gyümölcse a Magyar Kupában ezüstérmes gárda, amely az NB II-ből indult, most pedig úgy vitézkedik az élvonalban, hogy bár papíron felnőtt, de az átlagéletkora még mindig húsz év alatti, igaz, most már több a 18 év feletti játékosa, mint az alatti.

Dörnyei elmondta, hogy idén már szeretnék megszerezni a magyar bajnoki címet és a Magyar Kupát, három éven belül pedig nemzetközi sikerekre pályáznak. Elárulta, játékosai heteken belül profi státuszba kerülnek, ezáltal a női labdarúgást tekintve hazai riválisai előtt jár a klub.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu