Priskin csereként csillogott

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 27. 23:04
Priskin Tamás két góllal járult hozzá csapata, a Watford győzelméhez a Championship 28. fordulójában. A magyar válogatott támadó tizennégy perc alatt vitte véghez ezt a tettet. Németh Krisztián vesztes meccsen mutatkozott be a Blackpoolban.


A Watford a Burnleyt fogadta az angol másodosztály legutóbbi játéknapján, és habár magyar szempontból nem tűnt érdekesnek az összecsapás, hiszen a hazaiak egyetlen magyarja, Priskin Tamás a cserepadon kezdte a találkozót.

 

A magyar válogatott támadó azonban tett arról, hogy felkeltse a figyelmet, még akkor is, ha csupán a hetvenhatodik percben állt be.

 

Priskin még két perce sem volt a pályán, amikor megszerezte első találatát Jon Harley passza után. A hajrában aztán amikor már minden eldőlt, a magyar csatár újra gólt szerzett, beállítva ezzel a 3-0-s végeredményt.

 

Németh Krisztián, akit a napokban adott kölcsön a Liverpool a másodosztályú Blackpoolnak, bemutatkozott a Championshipben. Igaz az ex-MTK-s csatár is a padon kezdett, de őt edzője már az ötvenkilencedik percben pályára küldte, amikor a QPR 2-0-ra vezetett. Németh nem tudta góllal segíteni együttesét, amely végül 3-0-ra kapott ki.

CHAMPIONSIP, 28. FORDULÓ:
Barnsley - Ipswich 1-2
Birmingham - Derby County 1-0
Blackpool - Queens Park 0-3
Charlton - Crystal Palace 1-0
Norwich – Southampton 2-2
Nottingham - Sheffield W. 2-1
Plymouth - Bristol C. 0-2
Sheffield - Doncaster R. 0-1
Swansea - Preston 4-1
Watford – Burnley 3-0
Reading - Wolverhampton 1-0

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu