Portugál ászt igazol a Real Madrid

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 12. 10:41
Lapértesülés szerint újabb kiváló labdarúgóval bővül a portugál „szekció” a Real Madridnál! A Record című luzitán sportnapilap úgy tudja, a királyi klub mindenben megegyezett Fabio Coentraóval és a Benficával, a szerződéskötést hamarosan bejelentik.


 

A 22 éves védőt amúgy kinézte magának az FC Barcelona, a Manchester City, a Manchester United, az AC Milan, a Chelsea és a Liverpool FC is.

A Record értesülése szerint a Real Madrid 30 millió euró körüli összegben állapodott meg a Benficával, amelyhez 2016-ig kötné szerződés a klasszist. Coentrao 2007-ben igazolt eddigi munkaadójához, igaz háromszor kölcsönadták, a Nacionalnak, a Real Zaragozának és a Rio Avénak is.

A 22 éves futballista már 11 alkalommal lépett pályára a portugál válogatottban, mind a négy találkozón pályára lépett a dél-afrikai világbajnokságon.

A portugál sportnapilap szerint a Real Madrid azért igazolja le Coentraót, mert nem igazán elégedett a hátvédsor bal oldalán erőltetetett Marcelo védekezési teljesítményével. A brazil játékos ugyanis sokkal jobban szeret támadni, mint hátul tüsténkedni. A portugál futballistánál éppen fordított a helyzet, noha az ellenfél kapujánál is jól feltalálja magát.
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu