Portói klasszis pótolhatja Essient

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 10. 12:06
A legfrissebb hírek szerint Michael Essien akár a teljes szezont is kihagyhatja újabb súlyos térdsérülése miatt, így a Chelsea már a pótlásán dolgozik. Nem meglepő, hogy a legfrissebb hírek szerint az új vezetőedző, Andre Villas-Boas korábbi csapatánál talált rá az utódra.


 

A Kékek terveit azonban keresztülhúzhatja a magas kivásárlási ár. Joao Moutinho ugyan posztján Európa legjobbjai közé tartozik, de így is borsosnak tűnik a 35 millió font. Ennél kevesebbért ugyanis nem engedné el az FC Porto.

A napokban derült ki, a Chelsea ghánai sztárjára hosszú kihagyás vár.

"Michael Essien jobb térde megsérült a héten, az egyik edzésen. A következő néhány napban számos vizsgálatot végeznek el rajta, hogy felmérhessük, mennyire súlyos a sérülés. Addig nem szeretnénk kommentálni az ügyet" - szólt a londoni klub közlemény.

Essien térde sokat rakoncátlankodik az utóbbi években, 2008-ban több mint fél évre harcképtelenné vált keresztszalagszakadás miatt, azóta összesen csupán 46 meccset abszolvált, a 2010-es vébéről is hiányzott. A posztján szereplő Ramires az előszezon nagy részét kihagyja a Copa América miatt, így máris törheti a fejét André Villas-Boas, a Kékek új vezetőedzője, hogy kinek legyen a feladata legyen a szűrés a csapatban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu